KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Uw HK Army Paintball Onlineshop – Paintball Sports
maandag september 6, 2021

Hier kunt u paintballproducten van HK Army kopen!

Als één van de toonaangevende leveranciers van paintballsportartikelen hebben wij uiteraard ook alle grote merken in ons assortiment. Eén van deze topmerken die de tand des tijds heeft doorstaan is HK Army uit de USA. Het HK-assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe, innovatieve producten en biedt de speler van A tot Z alles wat je nodig hebt voor de sport. HK biedt zo'n uitgebreid productportfolio dat het theoretisch mogelijk zou zijn om jezelf van top tot teen exclusief met dit merk uit te rusten zonder iets op het veld te missen. Juist deze omvang van het HK-assortiment was voor ons reden genoeg om u in de blogpost van vandaag te berichten over alles wat HK te bieden heeft en hoe groot en uitgebreid het productassortiment van HK Army eigenlijk is. Laten we beginnen met de belangrijkste producten.

HK Army Paintball Marker – Co-branding wordt hier gebruikt

Met de SABR-instapmarker produceert HK Army nu ook zijn eigen goedkope paintballmarker, maar heeft verder weinig interesse gehad in zijn eigen markers. Er waren altijd HK Army paintball markers, maar deze werden meestal gemaakt als zogenaamde co-branding. HK kocht bestaande modellen van bekende fabrikanten en gaf deze een eigen naam en een eigen HK Army marker-ontwerp. Deze ontwerpen waren over het algemeen wat frisser en agressiever dan de standaard modelvarianten. – Net als het merk HK Army zelf, er waren zelfs HK Army CS2 markers, HK Army Shocker en het high-end merk DLX Luxe sloten een deal met HK en lanceerden de HK Army Luxe X A51.

HK Army Paintball-maskers – Er is hier voor elk wat wils

De triomftocht van HK begon met paintballmaskers. Het KLR-masker was de eerste echte eigen ontwikkeling van HK en maakte meteen indruk met zijn uiterlijk, comfort en het imago van het merk HK. Het was dus niet meer dan logisch dat talloze professionele teams wereldwijd destijds het HK Army KLR-masker speelden.

Tegenwoordig is HK Army veel breder op het gebied van paintballmaskers. Met de HSTL is er een goedkoop instap paintballmasker met thermisch glas en met de HK Army SLR is er ook een gloednieuw high-end model voor toernooisporten. Het assortiment HK Army-maskers is eindelijk compleet.

De HK Army TFX Paintball Hopper – De 3e generatie staat in de startblokken!

Een paar jaar geleden betrad HK Army de hoppermarkt met de TFX Loader. Hoewel de TFX nooit echt heeft kunnen doorgroeien tot de echt grote merken in dit assortiment als Dye en Virtue, is de HK Army TFX3 Paintball Loader inmiddels in de derde generatie terechtgekomen. Met zo'n 250 euro is dit model allesbehalve goedkoop en dus zal HK waarschijnlijk moeten wachten op zijn grote doorbraak op de paintball-ladermarkt.

HK Army Battlepacks – Niemand biedt meer keuze

Als het om battlepacks gaat, is HK Army al jaren een van de toonaangevende merken wereldwijd. Inmiddels zijn er niet alleen verschillende modelvarianten voor vrijwel alle prijsklassen, maar ook de kleurkeuze overtreft die van alle andere marktdeelnemers. Voor de lol hebben we ze zelf geteld en alleen al in ons assortiment vonden we meer dan 50 verschillende kleuren en modellen HK Army Paintball Battlepacks . – Gewoon WAUW!

HK Army verovert de markt voor loopsystemen – volledige LAZR…

Met de HK Army LAZR Barrel Kit vallen de Amerikaanse jongens na vele jaren eindelijk het gebied aan voor hoogwaardige paintball-loopsystemen. Ze hebben het wiel niet opnieuw uitgevonden, maar ze zijn direct uitgebreid naar het hogere segment en hebben een directe aanval gelanceerd op de vorige tophond, het Smart Parts / GOG Freak System, met hun product, het HK Army LAZR-loopsysteem. Wij zijn benieuwd of de visueel aantrekkelijkere, maar helaas ook een stuk duurdere, HK Army-variant de overhand zal krijgen.

Wat is er nog meer van HK Army?

De lijst is bijna definitief. Beginnend met paintballbroeken en -truien, staan handschoenen en talrijke accessoires zoals tankhoezen, vatenreinigers, hoofdbanden, potten en nog veel meer op de lijst bij HK. Deze producten hebben alles gemeen met de rest van het assortiment. – Ze zien er allemaal extreem goed en stijlvol uit, alleen HK Army. Wij blijven HK zeker trouw en blijven ook in de toekomst de nieuwste HK Army-producten aanbieden aan alle HK-fans onder onze klanten. Wees benieuwd wat we de komende weken, maanden en jaren gaan zien. Eén ding is zeker, bij HK Army wordt het nooit saai en er zit nog veel potentie in dit merk voor de toekomst.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.