KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Umarex T4E HDR 50 revolver versus GI Sportz Menace-pistool
dinsdag maart 13, 2018

Umarex & GI Sportz lanceren nieuwe Cal. 50 pistolen op de markt

Dit jaar verwachten wij 2 nieuwe modellen op het gebied van paintballpistolen . Om te beginnen brengt GI Sportz, of beter gezegd Tippmann, een Cal. 50 pistool met een zeer realistisch ontwerp. Het gaat Menace heten en zal waarschijnlijk binnen enkele weken op de markt verkrijgbaar zijn.

Umarex presenteerde zijn nieuwe Cal. 50 revolvers geïntroduceerd. Het wordt geproduceerd onder de bekende T4E Self-Defense-divisie en heet HDR 50.

Beide modellen zien er veelbelovend uit en zullen uiteraard in de nabije toekomst in ons assortiment opgenomen worden.

De Umarex T4E HDR 50 Paintball-revolver

Dit product zal een revolutie teweegbrengen in de markt voor paintballwapens. Niet alleen het futuristische design en de beproefde Umarex-technologie spreken voor een succesvol nieuw product, maar ook de verkoopprijs van slechts 99,95 euro. Een echte uitdaging voor alle andere fabrikanten op dit gebied.

De T4E HDR 50-revolver is het perfecte product voor alle paintballers, MagFed-spelers en RAM-atleten. Bovendien zijn we er zeker van dat dit model zeker zijn vrienden zal vinden in de airsoftsector, aangezien de revolver er echt realistisch uitziet en goed in de hand ligt.

De revolver wordt bediend via een normale Co2-capsule van 12 g. Als kleine bijzonderheid moet hier ook het Quick-Start-systeem worden vermeld, dat de revolver alleen bewapent als je de onderkant van de handgreep één keer op een harde ondergrond raakt. Hierdoor wordt de Co2-capsule doorboord voor gebruik.

Het GI Sportz Menace paintballpistool in Cal. 50

GI Sportz doet er alles aan om een realistisch ontwerp te maken met hun nieuwe Menace-pistool en geeft de MagFed-spelers een nieuw uitbreidingsitem voor hun uitrusting. Het pistool ziet er 100% realistisch uit en is ook qua formaat en gewicht hanteerbaar. Een zeer licht en compact model.

De behuizing bestaat uit een stabiele polymeerkunststof. Het GI Sportz Menace-pistool wordt bediend via een 12G Co2-capsule, die zich in het handvat achter het magazijn bevindt.

De exacte verkoopprijs is nog niet vastgesteld, maar zal waarschijnlijk tussen de 170 en 180 euro liggen. U kunt dit model nu bij ons pre-orderen.

Tot zover het korte overzicht van de innovaties van 2018 op het gebied van paintballpistolen. We zijn er zeker van dat er met het steeds groter wordende aanbod voor elk type speler zeker één geschikt model is dat qua ontwerp en functie overeenkomt met hun ideeën. Het belooft zeker een interessant en gevarieerd seizoen te worden. Wij wensen je veel plezier met het nieuwe "speelgoed". Tot snel.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.