KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Toro Paintballs – Het goedkope kwaliteitsmerk voor hobbyspelers
maandag januari 22, 2018

Toro paintballs kopen – Paintball Sports biedt u het volledige assortiment

Als grootste leverancier van paintballballen in Duitsland mag een al lang bestaand merk als Toro niet ontbreken in ons productportfolio. Vandaag willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om u kennis te laten maken met het bekende merk uit Frankrijk en u te informeren over de verschillen tussen de afzonderlijke soorten.

Toro Paintballs – Een merk met traditie

Toro paintballs zijn sinds eind jaren negentig een integraal onderdeel van de Europese paintballscene. Aanvankelijk was Toro nog een marginaal fenomeen op de markt, maar groeide langzaam uit tot een populair merk voor veel spelers. De paintballs waren niet alleen populair vanwege hun lage prijs, maar vooral vanwege de constante kwaliteit. Wat in de beginjaren nog als een probleem werd beschouwd, was het feit dat Toro paintballs altijd een zeer harde schaal hebben gehad. In die tijd sprak men vaak over ‘stenen’ als het over het merk Toro op de speelvelden van de republiek ging.

Wat echter altijd compromisloos overtuigend was, was de constant goede kwaliteit van de Toro paintballs. De ballen zijn altijd heel rond geweest en vlogen altijd nauwkeurig. Dit is vandaag de dag nog steeds het geval. Voeg daarbij het feit dat Toro een van de weinige fabrikanten is die de maat van hun paintballs nooit echt heeft veranderd. De meeste merken hebben de diameter van hun paintballs de afgelopen 10 tot 15 jaar geleidelijk verkleind om te besparen op materialen en kosten. Toro paintballs zijn qua grootte constant gebleven en behoren nu tot de echt grote paintballs in de industrie, met een formaat van .688 tot .693. Nog een kwaliteitskenmerk.

Ook de harde schil van paintballs vond uiteindelijk zijn favoriet. Toro paintballs worden tegenwoordig dus niet alleen gekocht door prijsbewuste spelers, maar zijn ook populair in het MagFed-gebied, waar alleen tijdschriften worden gebruikt, en natuurlijk door alle spelers die een iets hardere schaal verkiezen dan bursts.

Toro paintballs zijn er in 6 varianten!

Uiteraard bieden wij u het complete assortiment Toro paintballs aan. U kunt bij ons alle 6 de soorten verkrijgen, beginnend met de goedkope Field Grade, tot en met de hoogwaardige High End Paint. We leggen kort uit wat de afzonderlijke soorten zijn en wat de bijzondere kenmerken zijn.

Toro veldpaintballs

Toro Field is de goedkope instapbal. Monochrome schaal, dunne vulling, maar goede vliegeigenschappen. Geschikt voor iedereen die van goedkoop en goed houdt.

Toro klassieker

Het veld Basispremie. Solide afwerking, tweekleurige schaal, lichtgevende vulling en goede vliegeigenschappen. Een allround bal voor training en voor hobbyspelers die iets stevigs willen.

Toro-ijs

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de Toro Winterverf. Een klassieke bal met een licht aangepaste formule voor het koude seizoen.

Toro tactische paintballs

Toro heeft deze verf de afgelopen jaren speciaal ontwikkeld voor bos- en scenariospelers. De schaal is donker om het moeilijker te maken om de bal tijdens de vlucht te zien.

Toro-precisie

De hoogwaardige premiumvariant van de Toro Paint, vooral populair bij MagFed-spelers en alle ambitieuze recreatieve paintballers.

Toro-toernooi

Toro Torunament werd pas in 2014 gelanceerd en biedt het eerste en enige toernooiniveau van Toro Paint. De schaal is nog steeds een stuk harder dan de meeste high-end toernooivarianten, maar qua vulling en vlieggedrag loopt deze verf duidelijk voorop. Wij raden Toro Tournament Paintballs aan, bijvoorbeeld voor games bij lage temperaturen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.