KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Tippmann TMC – De nieuwe MagFed-marker
donderdag december 22, 2016

De Tippmann TMC is uw toegang tot het MagFed Paintball-gebied. Met de nieuwe TMC biedt Tippmann u een oerdegelijke en zeer doordachte paintballmarker voor een topprijs. Gebaseerd op het meest succesvolle Aussaultrifle-ontwerp uit de geschiedenis, krijg je de echte look en feel van een AR-15.


TMC_Tippmann


Ook de leveringsomvang hoeft zich niet te verbergen voor de concurrentie. Naast de verplichte gereedschaps- en verzorgingsproducten zijn er diverse accessoires zoals achter- en voorzicht, Picatinny rails en een verstelbare schoudersteun. Bovendien bevat Tippmann twee veerbelaste magazijnen met 20 schoten. Het TMC grendelsysteem is een zeer beproefd en efficiënt systeem dat al jaren betrouwbaar werkt in de Smart Parts ION of Enmey. Het is onderhoudsarm en tegelijkertijd zeer robuust.

Bijzonder opmerkelijk is de mogelijkheid van de TMC om een hopper te installeren en zo deel te kunnen nemen aan normale paintballspellen. Dit wordt bereikt via een adapter en een dummymagazijn, die uiteraard ook bij de levering zijn inbegrepen. De TMC wordt momenteel goedgekeurd en zal naar verwachting in februari/maart beschikbaar zijn in Duitsland. U zult geen goedkopere toegang tot het Magfed-gebied vinden. Wij zijn nieuwsgierig.


Wat is MagFed Paintball?


MagFed Paintball is een speciale variant van Scenario Paintball – nog realistischer, nog intenser. Net als bij Scenario Paintball beleven jij en je team een verhaal. Vóór elke missie krijg je een gedetailleerde missiebeschrijving met verschillende taken die in de loop van het spel moeten worden opgelost. Als je de afzonderlijke taken succesvol voltooit, krijg je punten. Uiteindelijk zijn het niet de moorden die beslissen, maar de behaalde punten, overwinning en nederlaag.

Een essentieel punt van de MagFed is het eigendom van de markers waarmee het spel wordt betwist. Deze speciale markers zijn alleen via magazijnen te bedienen. Voorbij zijn de dagen van hoppers met 250 paintballs. Elke speler heeft een munitielimiet, die voor de meeste evenementen ongeveer 120 paintballs of first strike paintballs bedraagt. Dit aspect alleen al tilt het MagFed-spel naar een geheel nieuw niveau. Het is aanzienlijk spannender en uitgebreider dan welke andere variant van het bosspel dan ook, omdat je 3 keer nadenkt voordat je een schot lost. Teamspel en strategisch denken zijn de sleutels tot succes.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.