KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Tippmann Paintballs – Beste kwaliteit voor uw marker
vrijdag december 15, 2017

Tippmann Paintballs – Speciaal ontwikkeld voor Tippmann paintballmarkers.

Het merk Tippmann is sinds het midden van de jaren negentig een van de bekendste namen in de paintballindustrie. Geen enkele andere fabrikant heeft de afgelopen 25 tot 30 jaar meer paintballmarkers verkocht dan Tippmann. Bijna elke nieuwkomer die ooit een paintballgeweer op een veld heeft geleend, had een Tippmann 98 of een Tippmann FT-12 in handen.

Tippmann produceert al geruime tijd ook paintballballen. Deze zijn speciaal afgestemd op de behoeften van Tippmann paintballmarkers . De schaal is iets harder, zodat de ruwe mechanica van de Tippmann Blowback-modellen er zonder problemen mee overweg kan. Voor de zachtere markers, zoals de Tippmann X7 Phenom, Stryker en Crossover, zijn er de Tippmann Strategic Premium Paintballs. Deze hebben een iets brozer omhulsel en een dikkere vulling. Quasi de premium paintballs van Tippmann. Deze zijn echter meestal alleen te vinden op toernooien en evenementen waar Tippmann sponsor is.

Tippmann Combat Paintballs – Voordelige paintballs voor je Tippmann marker

De Tippmann Combat Paintballs worden geleverd in een beige-groene doos, die meer is ontworpen voor bos- en scenario-paintballers. Het bevat 2000 verfballen met een vrij stevige schaal die gemakkelijk in alle Tippmann-markers kunnen worden afgevuurd. Deze verf breekt gegarandeerd niet tijdens het hardlopen, maar alleen op de tegenstander.

Tippmann Combat Paintballs zijn de instappaintballs van Tippmann. Ze zijn goed en goedkoop, en daarom populair.

Tippmann Strategic Paintballs – Premium paintballs voor evenementen

Deze verf is in de vrijhandel doorgaans nauwelijks te vinden. De Tippmann Strategic Paintballs van het merk Tippmann zijn speciaal gemaakt voor toernooien en evenementen waarbij Tippmann sponsor is en de paintballs verzorgt. De kwaliteit van deze verf is aanzienlijk beter dan de Tippmann Combat. De schaal is brosser, de vulling rijker en het vlieggedrag overtuigt zelfs de laatste twijfelaar ervan dat we duidelijk over een premium verf praten.

Bij mooi weer rond de 20 graden of meer schiet je deze paintballs gemakkelijk in alle markermodellen. Als het koeler wordt, moet de marker iets zachter zijn voor de verf, anders kan deze barsten.

Natuurlijk bieden wij u alle varianten van de populaire Tippmann-paintballs aan in onze grote paintball-onlineshop. Wij hebben het grootste assortiment paintballballen van Europa, dus uiteraard mag het merk Tippmann niet ontbreken.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.