KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Tiberius Arms T15 PDW – De nieuwste First Strike paintballmarker
woensdag september 20, 2017

First Strike T15 PDW – Tiberius Arms bouwt een nieuw machinepistool!

Met de nieuwe First Strike T15 PDW komt er een nieuwe, compacte versie van de populaire Tiberius Arms T15 op de markt. De PDW is niet langer een lang aanvalsgeweer zoals zijn voorganger de AR-15, maar is ontwikkeld voor CQB-spelers. Het ontwerp is gebaseerd op een modern, handig machinepistool.

De schoudersteun kan gemakkelijk in- en uitgeklapt worden. De loop en de behuizing zijn bewust korter gemaakt. Al met al is de T15 PDW zo’n 30% kleiner en compacter dan de T15.

Wat is het verschil tussen de First Strike T15 en de T15 PDW?

De belangrijkste verschillen zijn hierboven al genoemd. De twee markers verschillen vooral qua formaat en constructie. Hieronder hebben we de individuele verschillen gedetailleerd opgesomd en beschreven.

1. De nieuwe T15 PDW Stock schoudersteun

In tegenstelling tot de T15 heeft de T15 PDW een zeer compacte schouderkolf die tot aan het uiteinde van de behuizing kan worden geschoven. Dit betekent dat de marker ook met bijvoorbeeld één hand kan worden gebruikt en geschoten. Tegelijkertijd is hij door de zeer korte opstelling super compatibel en ideaal voor games in kamers en smal terrein.

2. De 7" drijvende handbeschermer met Keymod-systeem

Bij de T15 PDW is ook de voormantel aanzienlijk ingekort. De compacte 7"-versie met Keymod-vatting is lichter en comfortabeler om aan te raken dan de zware tegenhanger van de T15 met aangehechte Weaver-rails. Niettemin biedt het Keymod-apparaat de mogelijkheid om veel accessoires te monteren.

3. Korte run met Ranging Donkey

De verkorte loop met zijn bewegingen en velden is nog steeds erg nauwkeurig, maar net als de marker zelf is hij meer ontworpen voor korte en middellange afstanden. Dit model kan de hoge precisie van de T15 met lange loop niet evenaren. Maar hij is wendbaarder en compacter. De Ranging Donkey Muzzlebrake geeft de marker ook een rijk, agressief geluid.

Al met al is de T15 PDW een compacte T15 in de vorm van een machinepistool. Bij uitstek geschikt voor alle MagFed paintballers in het CQB-gebied. Qua kwaliteit en afwerking doet de T15 PDW in geen enkel opzicht onder voor de grote T15. Alle onderdelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer nauwkeurig. Er wiebelt niets op de behuizing en de assemblages werken zoals ze zouden moeten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.