KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Tiberius Arms / First Strike FSC compact paintballpistool
zaterdag juni 10, 2017

First Strike kondigt nieuw Paintball-pistool aan!

Veel paintballers over de hele wereld hebben hier waarschijnlijk op gewacht. De fabrikant First Strike, bij velen beter bekend onder het label Tiberius Arms, is momenteel bezig met het upgraden van zijn beproefde en zeer populaire T8.1-pistool. Er zijn al eerste foto's van het nieuwe model, dat FSC Compact zal gaan heten. Het is een heel klein, handzaam en, zoals de naam al doet vermoeden, compact wapen dat zeker vooral ontwikkeld zal worden voor trainingsdoeleinden voor de militaire en speciale eenheden.

Volgens de huidige stand van kennis zal het First Strike FSC Compact paintballpistool van Tiberius Arms voldoen aan alle eisen die spelers hebben gesteld aan zijn grote broer, de Tiberius Arms T8.1 .

Het wapen is standaard nog steeds in staat tot First Strike, de Co2-capsule zit in het magazijn en ook de look doet sterk denken aan het vorige model. Gewoon een flink stuk afslanken.

Wij houden u zeker op de hoogte van het laatste nieuws over het First Strike FSC pistool en nemen hem uiteraard ook op in ons assortiment zodra deze op de markt komt.

Wanneer verschijnt het First Strike FSC-pistool in Duitsland?

Helaas kunnen wij daar op dit moment nog niets over zeggen. Voor zover wij weten bevindt het model zich nog in de testfase en is het nog niet eens klaar voor serieproductie. Zodra er een bindende leverdatum is van de fabrikant, kunt u het First Strike FSC paintballpistool hier bij ons vooraf bestellen. Onze webshop zal hierop aangepast worden.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.