KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
The Hidden Hedgehog – De paintball-sluipschutter
maandag maart 4, 2019

The Hidden Hedgehog – De paintball-sluipschutter uit Engeland

Een van de beroemdste sluipschutters in de Europese paintballsport is " The Hidden Hedgehog ", wat zich vertaalt als "de verborgen egel". Deze jongeman is een speler uit Groot-Brittannië die niet alleen zijn avonturen op de paintballvelden in heel Europa filmt, maar ook zijn moorden op filmische wijze ensceneert en echte korte films maakt van zijn avonturen.

Voor veel gamers zijn The Hidden Hedgehog- video's niet alleen entertainment en tijdverdrijf, maar ook een stimulans en motivatie. In tijden van MagFed Paintball raakt het onderwerp Paintball Sniper de zenuwen van de kijkers. Niet voor niets zijn sommige van zijn video's al enkele miljoenen keren bekeken.

Een van de beste paintball-sluipschuttervideo's op internet

Welk soort sluipschuttersgeweer gebruikt The Hidden Hedgehog in zijn video's?

Deze vraag kan niet zomaar met een specifieke modelaanduiding worden beantwoord, want dit bijzondere wapen is duidelijk een handgemaakte zelfconstructie waar vele uren werk en ontwikkelingstijd in zijn gestoken. Alleen hijzelf weet 100 procent welke componenten verborgen zitten in het sluipschuttersgeweer van de Hidden Hedgehog.

We hebben echter de werkuitrusting van de sluipschutter nader bekeken en kunnen in ieder geval gedeeltelijk conclusies trekken over de gebruikte uitrusting.

De basis is ongetwijfeld een mix van een echte wapenkolf en een paintballpompactiemarker , waarschijnlijk een Hammer7. Deze zijn zeer zeldzaam om te krijgen, maar enorm populair als basis voor sluipschuttersgeweren. De gebruikte magazijnen zijn van de Dye DAM. Ze zijn waarschijnlijk gekozen vanwege hun compacte ontwerp en probleemloze werking. Hierdoor is de marker zeer compact. Verder zie je een systeem op afstand, d.w.z. de marker wordt van lucht voorzien door een paintball-afstandsbedieningssysteem en de fles ligt op de rug van de speler in het battlepack. Dit biedt meer flexibiliteit en maakt de installatie een stuk eenvoudiger.

Omdat de loop is afgeplakt, kunnen we hier helaas alleen maar speculeren. Feit is dat de Hidden Hedgehog geen geluiddemper gebruikt en waarschijnlijk een gedraaide loop zal gebruiken, omdat deze veel nauwkeuriger werkt met First Strike paintballs dan met gladde lopen. De beste fabrikanten hiervoor zijn Lapco en Hammerhead. Daarom gaan we ervan uit dat hier één van de twee merken wordt gebruikt.

Het geheel wordt aangevuld met een standaard bipod met snelvouwfunctie en een vizier met vergroting voor optimaal richten op lange afstanden. Het vreemde is dat het vizier op een normale zichtrail lijkt te zijn gemonteerd. Dit betekent dat het vizier verstelbaar moet zijn tot een zeer grote hellingshoek, anders zou men niet nauwkeurig kunnen richten op de relatief korte afstanden bij panitball (tot 100 meter).

Hier vind je het YouTube-kanaal van The Hidden Hedgehog en andere coole video's.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.