KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
TFX E-Hopper – De nieuwe lader van HK Army
vrijdag juli 15, 2016

HK-Army heeft met de nieuwe TFX Paintball E-Hopper een technisch meesterwerk gecreëerd. De Hopper heeft een aantal indrukwekkende nieuwe functies die hem onderscheiden van de concurrentie. Met de HK-Army TFX Paintball E-Hopper zijn de typische zwakke punten volledig geëlimineerd. Dit komt omdat enkele bekende paintballteams bij de ontwikkeling betrokken waren en hun jarenlange ervaring in de paintballsport deelden met de ingenieurs en ontwerpers.


De HK Army Paintball E-Hopper: de kenmerken van de TFX


Voor de productie van de nieuwe trechter heeft HK-Army gebruik gemaakt van hoogwaardige en vooral robuuste materialen. Deze beslissing alleen al garandeert een lange levensduur van de trechter. Voorbeelden hiervan zijn de kunststoffen die zijn versterkt met nylon. De hoge materiaalkwaliteit wordt onderstreept door de swoopstack en zachte peddels, die beide de unieke constructie van de trechter onderstrepen. De HK-Army TFX heeft een indrukwekkend hoge vuursnelheid, zelfs met extreem kwetsbare paintballs. De schietsnelheid is ruim 22 BPS (ballen per seconde).

Een ander pluspunt van de HK Army Hopper is dat de vertaling van de monitor desgewenst later kan worden gewijzigd. Dit verbetert ook het spel met toernooi-paintballs aanzienlijk. Bij aankoop krijg je er ook een stijlvolle softcase bij zodat de hopper altijd veilig verpakt is.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.