KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Techservice – De paintballwerkplaats
woensdag augustus 3, 2022

Wij repareren uw paintballmarker!

Als het om de reparatie van een hoogwaardige paintballmarker gaat, heeft u een technische dienst nodig: de paintballwerkplaats Paintball Sports is hier de juiste contactpersoon. Dit werk mag niet aan onervaren leken of aan het toeval worden overgelaten. Daarom hebben wij in onze paintballmarkerwerkplaats hooggekwalificeerde en ervaren technici in dienst die vrijwel elk paintballmarkermodel door en door kennen en er al jaren mee vertrouwd zijn.

Techservice – De paintballwerkplaats

Onze werkplaats beschikt over alle technische apparatuur en reserveonderdelen die nodig zijn voor het onderhouden en repareren van bijna alle huidige paintballmarkermodellen op de markt. Van de kleine O-ring tot het magneetventiel of de volledige vervangingsbehuizing: ons magazijn biedt alles wat u nodig heeft voor een professionele reparatie.

[bijschrift id = "attachment_254888" align = "alignnone" width = "300"] Paintball Markierer Werkstatt und Techservice Workshop Paintballmarkers en technische service van Paintball Sports.[/caption]

Waar kan ik mijn paintballmarker laten repareren?

Hier bij ons! Onze werkplaats is altijd bemand, omdat er fulltime een ervaren paintballmarkertechnicus in dienst is. Om een technische service voor paintballmarkers te boeken, gaat u eenvoudigweg naar de juiste categorie in onze online winkel, selecteert u uw markermodel en voltooit u de aankoop zoals u dat met een normaal artikel zou doen.

Technische hulp en ondersteuning voor alle paintballmarkermodellen

Naast de klassieke werkplaatsservice voor paintballmarkers bieden wij u ook de zogenaamde hulp voor zelfhulp aan. Op ons Paintball Sports Youtube-kanaal vindt u veel video's over paintballmarkertechnologie. Hierdoor kunnen veel kleine en middelgrote problemen snel en eenvoudig worden opgelost. U hoeft niet altijd duur geld uit te geven aan een technicus. Mocht je even vastlopen met de video’s, dan staan wij uiteraard tot je beschikking. Onze technici zorgen ervoor dat uw marker zeer snel weer aan de slag kan.

Alle verdere informatie over ons Technservice-aanbod vindt u overigens op de pagina Paintball Marker Techservice . Klik eenvoudig op de link of volg de voettekst onderaan onze pagina.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.