KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
TAGINN-producten zijn nu CE-goedgekeurd
vrijdag februari 9, 2018

TAGINN-producten met CE-certificaat van TÜV Rheinland

De tijd is gekomen! De producten van het merk Tactical Game Innovations komen eindelijk naar Duitsland. Vorige week heeft TÜV Rheinland alle pyrotechnische TAGINN-producten getest, goedgekeurd en CE-gecertificeerd . Dit betekent dat ze officieel zijn goedgekeurd voor de Duitse markt en vrij verkocht kunnen worden, oftewel FSK18.

Paintball Sports is nu de officiële Duitse distributeur en algemene importeur voor het merk TAGINN en zal het volledige productassortiment voeren en dit zowel aan de eindklant als in de B2B-groothandel voor andere winkels, velden en dealers verkopen.

Wij zijn blij dat we deze bijzondere producten eindelijk in Duitsland kunnen aanbieden. Dit zal de tactische mogelijkheden in de paintball- en airsoftsport aanzienlijk uitbreiden en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden bieden om games, evenementen en scenario's met geweldige effecten te verbeteren.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.