KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
TAGINN paintballgranaten
maandag maart 5, 2018

Koop TAGINN paintballgranaten bij Paintball Sports

Er is nauwelijks een ander product in de bospaintball-scene waar zo reikhalzend naar wordt uitgekeken als de granaten van het merk TAGINN. Jarenlang hebben spelers in heel Duitsland gewacht tot deze producten eindelijk zouden worden goedgekeurd voor de Duitse markt. Begin 2018 gingen we om tafel met TAGINN-eigenaar Mark Buttman om eindelijk een oplossing voor het probleem te vinden en de populaire producten naar Duitsland te importeren.

Momenteel werken we nog aan de fijnere details, maar we zijn er zeker van dat we in de toekomst goedkeuring voor de producten zullen krijgen. Zolang dit niet het geval is, willen wij graag van de tijd gebruik maken en u alvast wat voorlopige informatie geven over het TAGINN-productassortiment. In dit geval draait het allemaal om de granaten en wat ze precies zo bijzonder maakt.

De TAGINN paintballgranaten – hoge kwaliteit, effectief en gewoon beter!

TAGINN werkt al lang aan haar producten en het resultaat is een paintballgranaat die ongeëvenaard is qua kwaliteit, uitstraling, bediening en werking. Geen enkel ander model van de talrijke fabrikanten zoals Enolagaye, TLSFX en anderen kan momenteel iets vergelijkbaars leveren. Om deze reden is het voor ons ook erg belangrijk om deze producten eindelijk goedgekeurd te krijgen voor Duitsland.

Alle TAGINN-granaten zijn qua grootte en functie gebaseerd op het origineel. Alleen het gewicht is anders om blessures te voorkomen, het is tenslotte nog steeds een product voor vrijetijds- en actiesporten.

TAGINN biedt momenteel 7 verschillende granaatmodellen aan, die we hieronder graag aan u voorstellen. Dan weet je al wat een gave toekomst je te wachten staat in ons assortiment.

De TAGINN paintball- en airsoftgranaten in één oogopslag

Taginn R2B paintball verfgranaat (geel)

Deze handgranaat wordt geleverd met Cal. 50 gekleurde ballen gevuld, die in alle richtingen worden verspreid wanneer de TAGINN-granaat ontploft. Het resultaat is een markering van de omringende doelen met veel gele verfspatten. Het doel wordt duidelijk gemarkeerd en uit het spel genomen. De explosie van de granaat is behoorlijk luid, maar volkomen onschadelijk. De kleur kan gemakkelijk weer worden uitgewassen.

Taginn R2Bs Airsoft-granaat met fragmentatie-effect (rood)

Deze granaat is speciaal ontwikkeld voor airsoftspelers, maar wordt ook steeds populairder bij paintballers voor gebruik bij huisgevechten. Tijdens de explosie worden enkele honderden airsoftballen in alle richtingen verspreid in een straal van maximaal 15 meter. Doelwitten in de directe omgeving horen een luide knal en nemen duidelijk de impact van fragmenten (BB's) waar. Je bent uit het spel.

Taginn R2Bm-poedergevulde granaat

De perfecte simulatiegranaat voor alle trainingsscenario's, of het nu gaat om politie, leger of veiligheidsdiensten. De explosie maakt een luide knal en een dichte wolk van gekleurd poeder wordt verspreid in de nabijheid van de plaats van de explosie. Doelwitten die zich dicht bij de ontploffing bevinden, worden bedekt met het poeder en kunnen duidelijk worden geïdentificeerd voor latere gevechtsanalyse. Ook erg populair bij paintball- en airsoftspelers.

Taginn Tag-67 Eggs-.Handgranaat in het originele ontwerp

Deze granaat is vooral populair bij militaire trainingen, omdat hij qua uiterlijk en functie 1:1 vergelijkbaar is met de bekende en zeer wijdverbreide M67-handgranaat. Net als de R2BS is ook de TAG-67 gevuld met Airsoft BB's, die zich met een fragmentatie-effect in de directe omgeving van de explosie verspreiden en de doelen markeren.

TAGINN Tactische Rookgranaat / rookgranaat

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een rookgranaat. Ook het vermelden waard is de bijzonder goede werking en het natuurgetrouwe rijgedrag met tuimelaar. Net als een echte militaire rookgranaat. TAGINN heeft met zijn nieuwste product ook veel waarde gehecht aan originaliteit. De efficiëntie is absoluut erg goed, de granaat levert een hoge rookproductie en dichte mist.

Taginn FBG-6 Flashbang-granaat voor afleiding

Paintball- en airsoftspelers zijn dol op dit model. De FBG-6 Flashbang wordt in een kamer gegooid voordat hij binnenkomt en irriteert de tegenstander met een luide knal en een felle flits. De ideale aanvalsman voor het bestormen van de vijandelijke basis.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.