KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Spaarpakket – Valken paintballmarkers
vrijdag juli 15, 2016

Iedereen die als beginner een betrouwbaar totaalpakket zoekt, is met het Valken Proto paintballmarker spaarpakket goed geholpen. De leveringsomvang van het voordelige totaalpakket omvat:

DE VALKEN PROTON PAINTBALLMARKER

De E-Pneumat Valken Proton heeft een uiterst compact ontwerp en is door zijn lage gewicht bijzonder indrukwekkend voor beginners. Toch kan de Valken Proton niet noodzakelijkerwijs alleen maar worden omschreven als een paintballmarker voor beginners, aangezien het paintballpistool door zijn prestatiegegevens gemakkelijk de markermodellen van de concurrentie kan bijhouden, zoals de Proto Rail, de Etha of de Dangerous Power G 5. . Kortom, als u voor een Valken Proton kiest, koopt u zeker een betrouwbare middenklasse marker. Niet alleen heeft dit paintballgeweer een uiterst zacht schotpatroon, de marker gebruikt zeer weinig lucht en is relatief stil in vergelijking met andere markers in deze klasse. Omdat de Valken Proton volledig uit stabiel vliegtuigaluminium is vervaardigd, kan de paintballmarker ook bedieningsfouten zonder problemen aan.

DE VALKEN PROTON PAINTBALLMARKER – DE UITRUSTING

De Valken Proton heeft de typische Cockerbarrel draad en valt meteen op door de opvallende styling van frame en body. Naast een nieuw ontwerp van het gripframe heeft de marker breekbalkogen met geïntegreerde oogschermen, aan/uit ASA met purge, rollagers met viervoudig verstelbare Reveurce-trigger. Dankzij de mogelijkheid om de motor zonder gereedschap te demonteren is de marker uiteraard uiterst eenvoudig te onderhouden.

DE VALKEN V-MAX PAINTBALLHOPPER

De Valken V-Max paintballhopper heeft niet alleen een laag eigen gewicht, de hopper is in slechts enkele eenvoudige stappen volledig in zijn afzonderlijke onderdelen te demonteren. Deze hopper heeft een maximale capaciteit van 220 paintballs en een aanvoersnelheid van dertig paintballs per seconde. Omdat de Valken V Max bovendien extreem robuust is ontworpen, is deze hopper uiteraard de eerste keuze voor toernooispelers. Een eenvoudige installatie is zonder problemen mogelijk. Met een gewicht van circa 430 gram inclusief de accu's is de Valken V Max momenteel een van de lichtste hoppers op de markt.

Door de eenvoudige opbouw is de Valken V Max slechts weinig gevoelig voor storingen van buitenaf. De hopper is aan de binnenkant voorzien van zachte rijstvelden, waardoor de paintballs bij het herladen niet verpletterd of beschadigd raken. Zelfs broze high-end toernooi-paintballs of reballs kunnen zonder problemen met de Valken V-Max paintball-loader worden gespeeld.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.