KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
RAM Paintballen & Geweren – Paintballsporten RAM Shop
maandag januari 22, 2018

Paintball Sports, uw RAM-winkel

Sinds enige tijd bieden wij ook diverse RAM-wapens , accessoires en munitie aan in onze online winkel. Wij zijn bijzonder trots op ons grote assortimentCal. 43 paintballs voor RAM-wapens . Geen enkele andere aanbieder in Europa biedt zijn klanten momenteel een vergelijkbaar aanbod. Momenteel bieden wij onze klanten 7 verschillende kleurvarianten aan. In de loop van het jaar zullen we dit assortiment nog verder uitbreiden.

Naast de RAM colour balls bieden wij ook het complete assortiment andere soorten munitie aan. Onder andere Cal. 43 Pepperballs, rubberen kogels voor RAM-wapens of de populaire Powderballs in de Cal. 43

RAM_T4E_M4

Koop RAM-pistolen bij Paintball Sports

Naast ons assortiment paintballmarkers bieden wij nu ook een kleine maar fijne selectie hoogwaardige RAM-wapens aan. Van pistolen tot aanvalsgeweren, er is voor elk wat wils.

Om u altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden, vertrouwen wij op de kwaliteitsmarkers van de merken Umarex en Walther. Deze zijn zeer bekend in de RAM-scene en hebben zich gedurende vele jaren bewezen in het gebruik.

RAM Paintballen – Cal. 43 munitie in alle varianten

Uiteraard bieden wij u ook een ruime keuze aan Cal. 43 munitie voor alle doeleinden. Hieronder vindt u een kort overzicht van de bestaande soorten munitie en hun toepassingsgebieden.

cal 43 kleurenballen

Deze zogenaamde paintballs bestaan uit een gelatine-omhulsel gevuld met verf. De munitie is ideaal voor het markeren van mensen en voorwerpen. Het wordt meestal gebruikt bij sport en wedstrijden. Bijvoorbeeld paintballen bij MagFed en scenario-evenementen. RAM-pistolen zijn meestal het back-upwapen van de speler voor krappe terreinsituaties.

cal 43 poederballen

Deze munitie heeft een schaal van harde was en is gevuld met een poeder dat bij een botsing verstuift en een hard oppervlak krijgt, waardoor een koel effect ontstaat. De kinetische kogelenergie is vrij hoog, waardoor deze kogels geschikt zijn voor zelfverdediging, voor training of voor paintball- en airsoftspelers.

cal 43 Peperballen / Peperkogels

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze Cal. 43 munitie gevuld met peperextract. De schaal is gemaakt van hard plastic materiaal en barst open als hij een hard oppervlak raakt. Hierdoor komt de pepervulling vrij en irriteert de ogen en slijmvliezen. Met slechts enkele treffers wordt een aanvaller snel en betrouwbaar uitgeschakeld.

cal 43 rubberen ballen / rubberen kogels

Deze RAM-munitie bestaat uit een hard rubbermateriaal. De ballen kunnen vrijwel oneindig worden hergebruikt en zijn daarom ideaal voor training. Deze paintballs kunnen ook worden gebruikt om mensen te verdedigen zonder resten achter te laten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.