KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
PYROTAC rookgranaten voor paintball & airsoft
donderdag juni 14, 2018

PYROTAC – De nieuwe high-end rookgranaat

Vanaf nu bieden wij u de nieuwe rookbommen van het merk Pyrotac aan in onze online shop. Pyrotac-rookgranaten zijn gebaseerd op de grootte en vorm van de trainingsrookgranaten die worden gebruikt door de politie, het leger en andere autoriteiten. Ze hebben een zeer hoogwaardige afwerking en bieden naast een grote, stabiele kunststof behuizing met grote pyrotechnische lading ook de gebruikelijke features die bekend zijn van trainingstoestellen uit de militaire sector , namelijk de populaire tuimelaar en een 2-traps veiligheidsspeld die je eerst opzij verwijdert voordat het contact moet draaien en pas daarna eruit kan worden getrokken.

Daarnaast zit er een aantrekkelijke uitstraling in het ontwerp van de bekende M18 rookgranaat . Dit zorgt voor een extra hoogtepunt voor elk apparaat. Veel spelers bevestigen graag rookgranaatdummy's aan hun tactische vesten om hun visuele uiterlijk te verbeteren. De Pyrotac-rookgranaten kosten hetzelfde als een redelijke dummygranaat in speciaalzaken, maar bieden toch de volledige functionaliteit van een normale rookbom . Zo beschikt u over een aantrekkelijk design gecombineerd met volledige functionaliteit.

Pyrotac-granaten bieden maximale rookontwikkeling en realistische bediening

Ook qua effectiviteit is de Pyrotac M18 rookgranaat ongeëvenaard. Niet voor niets is dit product ook populair bij politie-eenheden, veiligheidsdiensten, autoriteiten en voor trainingsdoeleinden bij het leger .

Door de 1:1 werking als een echte, moderne rookgranaat kun je met dit product uitstekend en met optimaal effect trainen en dat voor een fractie van de prijs van echte, militaire rookgranaten. Terwijl een normale M18-rookgranaat in een speciaalzaak tussen de 60-80 euro kost, is de Pyrotac M18 al verkrijgbaar vanaf 17 euro (volumekorting) en biedt hij optimale resultaten.

Pyrotac rookgranaten kopen bij Paintball Sports

Uiteraard bieden wij u het volledige kleurenassortiment voor Pyrotac-rookgranaten . Het Pyrotac M18- model is bij ons verkrijgbaar in 8 verschillende kleurvarianten. Je kunt kiezen tussen blauw, rood, geel, oranje, groen, paars, wit en zwart.

Pyrotac – Moderne pyrotechniek in eersteklas kwaliteit

Het merk Pyrotac staat vooral voor perfecte afwerking, aantrekkelijk design en uitstekende kwaliteit . Het doel van Pyrotac is niet om met andere leveranciers te concurreren om een goedkoop product, maar om een product te ontwikkelen dat aan de hoogste eisen voldoet en waar de gebruiker in iedere spelsituatie of training op kan vertrouwen.

Volgens deze normen worden Pyrotac-producten vervaardigd en gecontroleerd tijdens een daaropvolgende kwaliteitscontrole, zodat ze bij gebruik gewoon doen wat ze moeten doen: perfect en zonder compromissen werken.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.