KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Push Unite Paintball-masker – Duitse Flecktarn-editie
maandag april 29, 2019

Push Unite paintballmasker als gelimiteerde editie in Duitse camouflage

Dat is nog nooit eerder gebeurd. Binnenkort wordt een strikt gelimiteerde editie van het populaire Push Unite-masker in Duits Flecktarn-ontwerp gelanceerd. Als Duitse distributeur van het merk Push hebben we nagedacht over hoe we dit product nog interessanter kunnen maken en een beetje kunnen aanpassen voor de binnenlandse markt. Het resultaat is een speciale Duitse Flecktarn-editie van het Push Unite paintballmasker .

Wanneer kan ik het Push Unite-masker in camouflage kopen?

Momenteel zijn we nog bezig met de productieplanning. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de Flecktarn Unite nog voor het einde van dit jaar. Waarschijnlijk nazomer.

Het goede stuk is dan bij ons en andere deelnemende Push-dealers verkrijgbaar voor de standaardprijs van de overige Camo-modellen van 219,95 euro.

LET OP – Het Push Unite-masker in camouflage is een beperkte oplage

Van dit bijzondere model worden er slechts 250 gemaakt. Als het weg is, dan is het weg. Dus als u een Flecktarn-fan bent, moet u zeker niet te lang aarzelen en tijdig een van de felbegeerde modellen bestellen.

Het Push Unite masker kunt u hier bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.