KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
PSL – Uw paintballwinkel in Leipzig
woensdag november 21, 2018

Paintball King, of de Paintball Shop Leipzig

Een van de grootste en bekendste paintballaanbieders in Oost-Duitsland is het bedrijf Paintball König , of beter bekend als Paintball-Shop-Leipzig.de

PSL Paintball wordt beheerd door eigenaren Pierre Rötsch en Fabian Hagen . Beiden zijn al vele jaren actief in de paintballwereld en kennen zowel de scene als de producten als hun broekzak. Als klant bent u hier zeker in goede handen.

Wat u precies te wachten staat in de Paintball Shop Leipzig , welke service u krijgt en wat de kleine maar subtiele verschillen met andere winkels zijn, leest u in het artikel van vandaag over paintballwinkels in Duitsland .

De onlineshop Paintball Shop Leipzig

Het moderne winkelsysteem van PSL is gebaseerd op de nieuwste software en biedt online shoppers vrijwel alle functionaliteiten die zij zich kunnen wensen. Het assortiment is breed en overzichtelijk en als klant kun je gemakkelijk je weg vinden.

Vooral het grote aanbod aan paintball-spaarpakketten is het vermelden waard. Een klein nadeel is dat veel pakketten vrijwel identiek zijn en slechts minimaal verschillen. Hier had men misschien met een kleine keuzemogelijkheid als klantgerichte oplossing kunnen werken. Het geheel doet niets af aan de winkelervaring, maar nodigt eerder uit om even rond te snuffelen.

PSL Paintball Shoip – Uw paintballspeciaalzaak in Leipzig

In het hart van Leipzig, aan Martinshöhe 5A, vindt u de paintballwinkel Paintball König .

Als geïnteresseerde klant vindt u ter plaatse een ruim assortiment van alle actuele paintballproducten . Van gloednieuwe paintballmarkers tot beschermende kleding , maskers en allerlei soorten uitrusting, er is hier genoeg te bieden.

De moderne winkelinrichting nodigt zeker uit om keer op keer te komen. Wisselende, aantrekkelijke speciale aanbiedingen ronden het aanbod af.

Professionele reparatie van paintballmarkers bij Paintball Shop Leipzig

Als u een kapotte paintballmarker heeft of gewoon uw "beste stuk" wilt laten nakijken, vindt u in de Paintball Shop Leipzig ook uitstekende technische ondersteuning. Het ervaren team van medewerkers verhelpt snel en betrouwbaar alle mankementen aan uw apparatuur en maakt iedere marker weer functioneel.

Natuurlijk is er ook een groot assortiment reserveonderdelen en accessoires voor vrijwel alle gangbare paintballmarkers op de markt.

Klik hier voor de Paintball Shop Leipzig Onlineshop – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.