KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Proto Maxxed Rail Dye Power Saver-pakket
vrijdag juli 15, 2016

Voor paintball-beginners is het Proto Maxxed Rail Dye Power-besparingspakket een goede keuze, omdat het pakket het beste van DYE en Proto combineert tegen een redelijke prijs. De Proto Maxxed Rail kan zeker worden omschreven als de perfecte marker voor beginners. De prestaties en kwaliteit kunnen nauwelijks worden overtroffen. Bovendien is de bekende DYE Rotor Hopper inbegrepen in het Proto Maxxed Rail Dye Power besparingspakket. De hopper heeft een capaciteit van tweehonderd paintballs en heeft een voedingssnelheid van 30 bps.

De behuizing van de DYE Rotor Hopper is extreem robuust ontworpen, wat betekent dat deze gemakkelijk bestand is tegen ernstig "misbruik". De hopper voldoet zeker aan DYE, want de fabrikant van paintballaccessoires is toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Het paintballmasker dat in de verpakking zit, is ook van DYE. De i4 is momenteel een van de lichtste en meest robuuste paintballmaskers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.