KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Productinnovaties Q4 2020
woensdag oktober 21, 2020

BASISMASKERS

PROSHAR VOOR STAANPLAATSEN

Het merk BASE was oorspronkelijk gevestigd in het Virtue-magazijn, maar kreeg daar nooit echt voet aan de grond. Vanaf dit jaar heeft ProShar het volledige portfolio overgenomen en biedt met de BASE-producten duurzame en innovatieve producten voor veldexploitanten. Alleen al het binnenste maskerframe, dat zeer snel kan worden vervangen, is in Corona-tijden goud waard. Ook voor veeleisende nieuwkomers zijn de BASE paintballmaskers een alternatief.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 34,95

ZIJN DEZE OOK GEKLEURD?

EERSTE STAKING T15 V2 MAGAZINE

First Strike breidt het kleurenpalet van zijn T15 V2 Magazines uit. De 20-shot basisversie is nu ook verkrijgbaar in de speciale kleuren rood, wit en blauw. Deze zijn echter een paar euro duurder dan de normale Smoke V2 tijdschriften. Deze drie kleuren zijn echter een beperkte speciale editie die in beperkte aantallen wordt vervaardigd en gedistribueerd. Alleen bij ons verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 36,95

SPEEL ALS DE KAPITEIN…

CAPTIAN O-RING ONDERDELENSET

O-ringen zijn er dertien in een dozijn… Om het probleem met reserveonderdelen, dat helaas bij veel merken heerst, te verminderen, hebben we besloten het assortiment van de Amerikaanse fabrikant Captain O-Ring naar Duitsland te halen. Deze biedt gekleurde O-ringsets als reserveonderdelen voor vrijwel elke gangbare marker op de markt. De sets zijn verkrijgbaar als kleine versie (drie reparaties) in een tas, of als grote doos voor vijf reparaties.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 19,95

HET LAGE KOSTENALTERNATIEF

DE BASISDUW-EENHEID

De Amerikaanse maskerfabrikant PUSH heeft zijn high-end maskermodel UNITE opnieuw gelanceerd in een middenklasse-versie als de zogenaamde Push Unite BASIC. De features zijn wat afgeslankt ten opzichte van zijn grote broer, maar het model is ook aanzienlijk goedkoper in prijs. Het draagcomfort is net zo goed als bij de PUSH UNTE, en ook de PUSH-maskerbril is compatibel. Verkrijgbaar in zwart, olijf en bruin.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 159,95

CARMATECH ONTMOET FSC

NEMESIS RUN VOOR DE FSC

Carmatech bouwt momenteel waarschijnlijk de beste getrokken lopen op de paintballmarkt. Nu heeft de Amerikaanse fabrikant een nieuw model geïntroduceerd dat geschikt is voor het First Strike FSC-pistool. De driedelige loop met groeven en velden past ook in de voorgaande modellen T8.1 en T9.1, maar is zoals alle Nemesis lopen geen goedkope upgrade. De hoge precisie en afwerking rechtvaardigen de zeer hoge prijs van de loop.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 229,95

DE NIEUWE FREAK SET-UPDATE

AMMOTECH FREAK-ADAPTER

Het merk Ammotech komt uit Engeland en biedt T15 lopen en adapters aan voor de Smart Parts Freak Set. Vanaf nu kunt u met uw FIRST STRIKE T15 ook genieten van de hoge precisie van een Freak SET-run in het MagFed-assortiment. Het geheel is beschikbaar voor het standaard Freak-systeem en het Freak XL-systeem. Met de variabele FREAK-mouwen kunnen de tonnen perfect worden aangepast aan de diameter van de paintballs.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 54,95

EINDELIJK IS HET HIER

EERSTE STAKING ROSCOE REVOLVER

De FIRST STRIKE ROSCOE-revolver werd vorig jaar aangekondigd op de Extravaganza-show in de VS. Daarna werd het echter stil over de nieuwigheid op MagFed-gebied. De ROSCOE is stevig vervaardigd en heeft een 6-schots magazijn in kaliber 50. Het heeft optionele verzonken handgrepen op de handgrepen en een Picatinny-rail. Het is geschikt als back-upmarker voor MagFed of als zelfverdediging voor thuisverdediging.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 189,95

CALIFORNIË NIEUWS

NIEUWE COLLECTIE VERFZAKKEN

Het was lange tijd stil rond de tassencollectie van Dye, en de uitvinder van de legendarische Navigator. Nu verrast de fabrikant met drie nieuwe varianten die dit jaar op de markt komen. Een kleine, handige rugzak, een medium tas en een grote toernooitas met veel opbergruimte. Kleurstof is aanzienlijk in prijs gedaald, wat zeker goed zal worden ontvangen door spelers.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 49,95

UITERLIJK IS OOK BELANGRIJK

VERHOOG LIJKLEDEN VOOR DE TIPX

De Amerikaanse accessoirefabrikant EXALT heeft een nieuwe frontmantel voor het Tippmann TiPX-pistool gelanceerd. Het model is een puur visuele update en geeft de TiPX een modernere uitstraling. Wel erg jammer dat de aangegeven Weaver rail zonder functie komt. Als u daar geen last van heeft en u toch geen zicht wilt installeren, kunt u er met een gerust hart toegang toe krijgen. Het geheel is verkrijgbaar in het zwart, zilver en gun-metal.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 39,95

EINDELIJK OOK IN HDE CAMO

DE NIEUWE EMF100 HDE CAMO

Planet Eclipse heeft zijn MagFed marker, de EMF100 (voorheen EMEK MG100) opnieuw uitgebracht in de kleur HDE camo en eindelijk een versie voor alle fans van Planet Eclipse's eigen camouflagepatroon aan het begin. De bijpassende PWR (PoWeR) schoudersteun is als accessoire verkrijgbaar in een aantrekkelijke olijfbruine kleur. Op deze manier speelt PE in op de wensen van haar klanten en brengt een frisse wind in het assortiment.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 519,00

MILSIG GAAT VALKEN

DE “NIEUWE” VALKEN M17

Valken heeft Milsig ontslagen van zijn al jaren noodlijdende MagFed-markerbedrijf en zal de beproefde Milsig M17 voortaan onder zijn eigen label blijven verkopen. De Valken M17 Hybrid Edition wordt standaard geleverd met het gelijknamige Milsig Hybrid Magazine en is nu verkrijgbaar. Anders blijft alles hetzelfde. De VALKEN M17 is een goedkope instap in het MagFed-gebied en heeft al veel fans.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 299,95

NIEUWS VAN TECH

DE L-7 BOUT VOOR DE KLEURSTOF CZR

De Amerikaanse fabrikant TechT staat bekend om zijn hoogwaardige marker-tuningonderdelen. Nu is de beproefde L-7 bout gepresenteerd in een nieuwe versie die geschikt is voor de Dye CZR. Dit betekent dat nieuwkomers nu ook kunnen genieten van de hoge prestaties van een TechT L-7 bout, die het luchtverbruik vermindert en de prestaties optimaliseert. Zoals altijd is de installatie kinderspel en wordt uw CZR een stuk efficiënter.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

DE POD-MAFIA VAN PAINTBALL-SPORTEN

PAINTBALL SPORT POD TAS

Toernooi- en hobbyspelers kennen het probleem. De ontmoeting is voorbij en de potten staan nog steeds op het veld. En als er veel geschoten is, is een lege paintballbox niet meer voldoende. Daarom hebben wij de extra grote PAINTBALL SPORTS POD BAG ontwikkeld. In een cool bedrijfsdesign biedt hij plaats aan ongelooflijk veel potten en kan hij comfortabel over de schouder worden gedragen. Je potrunner zal je dankbaar zijn en je zult minder verliezen lijden voor de maffia.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 14,95

EINDELIJK EEN TIJDSCHRIFTZAK

CARMATECH TIJDSCHRIFT ZAKJE

De SAR 12 is de onbetwiste ster aan de sluipschutterhemel. Tot nu toe waren er echter geen slimme magazijntassen voor de SAR 12 BLACK JACK MAGS. Deze nieuwe tassen bevatten twee magazijnen en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, olijfgroen, bruin, camouflage en multicam. Goed gevoerd en voorzien van het populaire MOLLE-systeem. De extra stille klittenbandsluiting houdt het deksel veilig gesloten en beschermt tegen verlies van de magazijnen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 34,95

HET LAND HEEFT NIEUWE SPOORNEN NODIG

NIEUWE MCS ZWAARDVIS

De Amerikaanse fabrikant MCS, voorheen RAP4, laat zich al een tijdje gelden met een nieuw railsysteem. De MCS SWORDFISH geeft uw marker een agressieve uitstraling en is zeer eenvoudig te monteren. De bestaande voorkap wordt gebruikt als houder en verbonden via de Picatinny-rail. Beschikbaar voor veel verschillende fabrikanten en markers. Een absoluut hoogtepunt in onze ogen. Er zijn werkelijk indrukwekkende conversies op het net.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 129,95

NIEUWE BESCHERMENDE KLEDING AANGEKONDIGD

PLANEET ECLIPSE FANTM TOESTEL

Planet Eclipse heeft hun beschermende kleding opnieuw een update gegeven. De beproefde HD Core-lijn maakt nu plaats voor de nieuwe en verbeterde FANTM-serie. Tegelijkertijd heeft Planet de prijs van zijn beschermingsmiddelen met ongeveer 20% verlaagd ten behoeve van de spelers. PLANET ECLIPSE is inmiddels een van de marktleiders als het gaat om hoogwaardige en goedkope beschermingsmiddelen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 44,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.