KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Pro Shar Paintballs – Merkkwaliteit gemaakt in Rusland
maandag november 13, 2017

Pro Shar Paintballs – Iedereen zou dit merk moeten kennen…

Iedere actieve paintballer heeft de afgelopen maanden of jaren waarschijnlijk op een of andere manier contact gehad met het merkPro Shar . Of het nu is omdat je de paintballs van Pro Shar in je marker op het veld had, of misschien omdat de tegenstander ze gebruikte en je er op zijn minst mee werd beschoten.

Het merk Pro Shar is de afgelopen 3-4 jaar dankzij een zeer agressief marketingconcept een vaste waarde geworden in het internationale paintballcircus en heeft zich, vooral in Europa, tegenover talrijke concurrenten doen gelden.

Paintballen uit Rusland? – Kunnen ze wat?

Het antwoord is een volmondig JA. Hoewel Rusland in het verleden nooit bekend heeft gestaan als een groot land van paintballfabrikanten, hebben de Russen talloze zeer succesvolle teams over de hele wereld, waaronder het beroemdste Russische team, het Russische Legioen. Deze speelt niet alleen in de Amerikaanse topklasse NXL en daarvoor in de NPPL, maar ze reizen ook naar tal van andere toernooien en evenementen over de hele wereld.

Een deel van de ervaring van dit team migreerde als kennis en feedback naar de paintballproductie in het verre Rusland, waar Pro Shar al jaren de enige Russische paintballfabriek runt.

De formule en de verwerking van de kleurbollen wordt van jaar tot jaar verbeterd. Pro Shar paintballs behoren nu al tot de beste die je als veeleisende speler in Europa kunt kopen. In sommige gevallen spelen bijna hele divisies uitsluitend ProShar-paintballs in de DPL.

Zijn Pro Shar paintballs interessant voor beginners en hoeveel kosten ze?

De Paint is zeker interessant voor iedere paintballer en verdient zeker een kans om in directe vergelijking met andere merken een kans te krijgen. Wij zijn er zeker van dat het resultaat u zal overtuigen. De verf vliegt heel goed, breekt goed op het doel en doet niet zoveel pijn als veel andere paintballmerken. Dit valt vooral op als nieuwkomer die doorgaans vrij goedkope veldpaintballs koopt.

Er is zeker iets voor elke smaak in het Pro Shar-assortiment. Te beginnen met de goedkope instapverf genaamd Skirmish , via de premiumversie met een nog kwetsbaardere schaal en dikkere vulling, tot aan de high-end toernooibal met competitiekwaliteit. Daarnaast is er de Pro Shar Ice, een winterlak die zelfs in de Russische winter soepel in elke marker loopt, en een Cal. 50 paintballballen voor paintballgeweren voor kinderen.

Zoals u kunt zien, laat het assortiment werkelijk niets te wensen over. Wij geven het merk Pro Shar een heel duidelijk koopadvies. Zeker niet de goedkoopste bal op de markt, maar wel een topproduct tegen een eerlijke prijs die het de moeite waard maakt om een paar euro meer per doos te betalen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.