KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
PowAir HPA-systemen – De nieuwe paintball-luchtsystemen
donderdag januari 9, 2020

Goedkoop en goed gemaakt: dit zijn PowAir HP-systemen

Het merk PowAir staat nog in de kinderschoenen, maar is goed op weg om een revolutie teweeg te brengen in de markt voor paintball HP-systemen . PowAir kiest bewust voor een mix van een goede prijs en een kwaliteitsstandaard die je alleen voor aanzienlijk meer geld op de markt kunt krijgen. Het lijdt geen twijfel dat hier het wiel niet opnieuw wordt uitgevonden, maar wel een stuk goedkoper wordt gemaakt en het assortiment wordt vergroot. Niet alleen vinden wij het nieuwe assortiment interessant, we zijn er zo van overtuigd dat we er een aparte post aan wijden in onze paintballnieuwsblog. Hier vindt u alles over de individuele PowAir-producten van de collectie 2020.

De eigenaardigheden bij de productie van PowAir HP-flessen

De kerncilinders van alle PowAir HP-flessen zijn gemaakt uit slechts één stuk aluminium. In een heel bijzonder en wereldwijd uniek productieproces wordt een cilinder eerst diepgetrokken en vervolgens aan de bovenzijde weer taps toelopend voordat de flesdraad erin wordt gesneden. Hierdoor hebben de PowAir flessen geen lasnaden of andere zwakke punten. Vooral op het gebied van ultralichte composietflessen is dit het toppunt van de hedendaagse technologie op het gebied van prestaties en veiligheid. Zelfs topfabrikanten zoals Armotech hebben 3 lasnaden op hun cilinders, omdat de cilinder in de persluchtcilinder uit verschillende delen aan elkaar is gelast. Bij PowAir HP-flessen is dit niet het geval. Dit garandeert niet alleen meer veiligheid en duurzaamheid, maar dankzij de ISO-testcertificering behoren de flessen ook tot de weinige modellen die zowel in Europa als in de VS kunnen worden bespeeld.

De PowAir MAXREG – Het hart van de PowAir-luchtsystemen

Of het nu gaat om een eenvoudig aluminium systeem of een hoogwaardige Ultralite-opstelling, alle PowAir HP-systemen hebben één ding gemeen. – De interne MAXREG-regelaar. Deze is PI-TÜV getest , zoals het standaard zou moeten zijn op de Europese markt. Bovendien heeft het een standaard uitgangsdruk van 800 PSI . – Ook de standaard voor HP-systemen. Het bijzondere is dat je de MAXREG in slechts een paar eenvoudige stappen kunt ombouwen tot een LP (dat staat voor lage druk) regelaar. Het enige wat u hoeft te doen is de regelaar losdraaien en twee van de interne chimpansees verwijderen. Dan kun je de MAXREG regelaar ook gebruiken voor lagedruk markers zoals de MacDev Drone2s. Een geweldig ding dat de regelaar veel veelzijdiger maakt dan vele andere.

Een ander leuk kenmerk van de MAXREG-regelaar is de dubbele rij O-ringen op de ASA-schroefdraad. Dit vind je overigens alleen bij de premium regelaars van het merk Ninja Air.De extra O-ring is een soort vervangende afdichting voor het geval de ene, standaard O-ring tijdens het spel kapot gaat. Je kunt dan ondanks een verbroken zegel gewoon doorgaan met spelen. In het beste geval moet de O-ring uiteraard achteraf worden vervangen tijdens de volgende spelpauze.

Voor het overige overtuigt de regelaar met zijn basiskenmerken zoals de vulnippel met microfilter en de effen zwarte stofafwerking.

De PowAir BASIC-serie aluminium HP-systemen

Zoals de naam al doet vermoeden vormen de BASIC Series HP-systemen de basis van het PowAir-luchtsystemenassortiment. Dit zijn oerdegelijke aluminium HP systemen met een werkdruk van 200 bar . Het modellengamma van de BASIC-serie bestaat uit 3 modellen met verschillende afmetingen. Je kunt het HP-systeem krijgen als MagFed-speler in de 0,2 liter-versie met een vulvolume van 13ci, of als een fles van 0,8 liter met een vulvolume van 48ci, zoals je die kent van het huurmateriaal op het veld. Dit model zit bijvoorbeeld ook in de meeste paintball-spaarpakketten. Voor degenen die het graag wat groter hebben of meer lucht nodig hebben om grote games of iets dergelijks te spelen, is er ook de 1,0 liter versie met 62ci volume. Het basisassortiment van PowAir laat voor de prijsbewuste beginner niets te wensen over en biedt voor ieder type speler het juiste luchtsysteem.

De PowAir CARBON-serie composietsystemen

Deze versie vormt het middensegment en is een van de grootste sterke punten van het merk PowAir. Er is geen ander merk HP-systeem verkrijgbaar voor deze prijs of in deze verscheidenheid aan producten. Noch in Europa, noch in de VS. PowAir biedt momenteel een 1,1 liter en een 1,5 liter versie van dit luchtsysteem aan. Er zijn echter ook andere modellen in de maten 0,8 liter en 1,7 liter aangekondigd. Met nog geen 150 euro is het Paintball HP-systeem van PowAir een van de goedkoopste op de markt.

De PowAir PERFORMANCE LINE-toernooiserie

Als u waarde hecht aan gewicht en maximale prestaties, bent u hier aan het juiste adres. De halverwege dit jaar aangekondigde PERFORMANCE LINE HP System- serie van PowAir zal ook verkrijgbaar zijn in de maten 0,8 liter, 1,1 liter, 1,5 liter en 1,7 liter. Hiermee is het assortiment van PowAir compleet en dringt het door tot ver in het high-end segment. Volgens de huidige informatie van de fabrikant kunnen de flessen uit de PERFORMANCE LINE-serie gemakkelijk gelijke tred houden met concurrerende producten zoals die van Armotech, maar zijn ze iets goedkoper en worden ze bovendien standaard geleverd met de betrouwbare MAXREG-regelaar. Al met al een onverslaanbaar goede combinatie voor ambitieuze toernooispelers en degenen die dat willen worden.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.