KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Planet Paintball Shop – De paintball online shop uit Berlijn
maandag januari 21, 2019

Natuurlijk kennen paintballers in Berlijn ook Planet Paintball…

Iedereen die uit Berlijn komt en paintball speelt, kent de onlineshop Planet Paintball zeker. Dit is een van de oudste aanbieders in de scene en is al meer dan 15 jaar op de markt.

Planet Paintball begon op het eBay-verkoopplatform. Na een paar jaar volgde de eigen online shop Planet Paintball . Tot op de dag van vandaag is Planet Paintball een van de tophonden in de omgeving van Berlijn als het gaat om paintballsporten. Operator Jan Schwarz beschikt over jarenlange specialistische kennis en is zeer bekend met de aangeboden producten. Hier krijgt u als klant zeker een goed en uitgebreid advies.

Waarom is Planet Paintball alleen als online shop verkrijgbaar?

Het antwoord is even kort als eenvoudig. Een online winkel levert gewoon minder werk op. Hoewel Planet Paintball een groot assortiment heeft, is en blijft het een eenmanszaak. Omdat de verkoop uitsluitend op het onlineshopplatform plaatsvindt, blijven de exploitatiekosten binnen de perken. Geen lange openingstijden, geen huur en vrijwel geen personeelskosten. Dit zorgt voor een prettig concurrentievoordeel. Als klant krijgt u nog steeds volledige service en snelle levertijden, ook al moet u het helaas doen zonder een persoonlijke beoordeling van de geselecteerde producten voordat u deze koopt.

Let op – verwar het niet met het Planet Paintball Nidda Paintball-veld…

Als u Planet Paintball op internet zoekt, kunt u snel op het verkeerde spoor terechtkomen. In Hessen is er een paintballveld dat ook wel Planet Paintball wordt genoemd. Er wordt hier echter geen uitrusting verkocht, er wordt alleen paintball gespeeld. Planet Paintball Nidda is een van de laatste grote paintballhallen in Duitsland.

Klik hier voor de paintball online shop van de firma Planet Paintball uit Berlijn – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.