KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Planet Eclipse gaat MagFed – PE EMF
woensdag juni 24, 2020

EMF – Eclipse MagFed, het nieuwe merk

De premiumfabrikant Planet Eclipse bereidt zich voor om de MagFed paintballmarkt te veroveren. Na het eerste product, de Planet Eclipse EMEK MG100 , is hij, na een paar aanvankelijke moeilijkheden, nu de nieuwe ster aan de MagFed-hemel en heeft hij de harten van de spelers stormenderhand veroverd, er werd besloten om vervolg te geven. Naast accessoires voor de MG100, zoals het reeds aangekondigde CF20 True Feed Magazine , krijgt het hele merk nu een eigen nieuw gezicht.

Van de EMEK MG100 voor de Planet Eclipse EMF100 . EMF staat voor Eclipse Mag Fed. De gerenommeerde fabrikant, die eigenlijk thuis is in de toernooisport, heeft nu aangekondigd onder dit nieuwe merk zijn intrede te doen in de MagFed-gemeenschap. Fans van Planet Eclipse, maar ook alle andere MagFed-vrienden, kunnen enthousiast zijn over welke producten ons in de nabije toekomst te wachten staan.

Omdat Planet Eclipse in het verleden garant stond voor innovatie en kwaliteit in perfectie, kun je als MagFed-speler zeker uitkijken naar heel wat mooie producten. Wat Planet Eclipse precies met zijn nieuwe merk gaat doen en hoe breed het assortiment zal zijn, is helaas nog niet bekend. Maar we zijn er zeker van dat gevestigde MagFed-merken als First Strike, TIPpmann en Milsig al aan het trillen zijn, omdat de producten van Planet Eclipse een klasse apart waren en zijn.

Wij kijken uit naar de nieuwe EMF-producten en houden u op de hoogte als de mogelijkheid zich voordoet.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.