KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Planeetverduistering – GEO CS1
vrijdag juli 15, 2016

De GEO CS1 is het nieuwste meesterwerk van Planet Eclipse, een bedrijf dat bekend staat om het alleen presenteren van hoogwaardige paintballproducten. Het bijzondere aan de GEO CS1 is dat hij een constante doorontwikkeling is van de GEO 3.5 en, uitgerust met de ervaring en componenten van de LV1, een compleet nieuwe paintballmarker vertegenwoordigt.

GEO CS1 – de functies

De componenten van de GEO CS1 zijn perfect op elkaar afgestemd en verpakt in het voor Planet Eclipse typische ontwerp. Toch is de GEO CS1 de eerste in zijn soort, want de paintballmarker is de eerste PE-marker die over een volledig interne luchttoevoer beschikt. Bovendien is de regelaar, die zich doorgaans in de voorste handgreep bevindt, verplaatst naar de handgreep. Net als bij de Empire Mini, AX of AX Pro bevat de voorgreep het bord en de voeding in de vorm van 2 AA-batterijen. De voorste handgreep is zo ontworpen dat deze op elk moment eenvoudig kan worden verwijderd, zelfs zonder gereedschap. De innovatieve SL-regelaar en de POP-ASA-onderezel zijn verborgen in het handvat.

Het ontwerp van de POP ASA bodemezel is echter volledig herzien. Omdat de GEO CS1 volledig draadloos is ontworpen, garandeert hij een optimale bediening. Alle belangrijke kabels zijn geïntegreerd in de behuizing van de GEO CS1. Deze zijn op hun beurt via een centrale interface rechtstreeks met de handgreep verbonden. Het hart van de GEO CS1 is de nieuwste generatie IV Core. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe Planet Eclipse paintballmarker niet alleen overtuigt met een tot op de millimeter nauwkeurig schotpatroon, maar ook nauwelijks terugslag (kick) of schotgeluiden kent. Een ander onderdeel dat volledig is herzien, is de Solenoid Flow Restrictor, waarvan de eigenschappen aanzienlijk zijn verbeterd door een extra geïntegreerd filter.

De hoogtepunten van de GEO CS1

  • Nieuw ontworpen, ergonomische handgreep aan de voorkant
  • Binnenin herbergt de GEO CS1 de nieuwste IV-kern
  • Motorkap met snelsluiting
  • POPS ASA onderste ezel
  • Oogkap die eenvoudig zonder gereedschap kan worden verwijderd.
  • Volledig tubeless ontwerp

jij wilt haar Haal ze dan hier!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.