KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballvelden in Noord-Duitsland – World of Paintball
dinsdag maart 13, 2018

World of Paintball – Het speelveld tussen Bremen en Hamburg

Het WoP-speelveld in Klein Wangersen is een van de oudste speelvelden van het noorden. Gelegen vrijwel precies in het midden tussen Bremen en Hamburg genieten tientallen spelers en nieuwkomers week na week van de uitgebreide en zeer verzorgde faciliteit van de gebroeders Wichern.

Bij World of Paintball zit je zowel als nieuwkomer als ervaren professional op de juiste plek en ben je altijd welkom. De faciliteit beschikt over talrijke binnen- en buitenactievelden en een superspeelveld voor toernooisporten. Hier wordt onder andere league paintball gespeeld en getraind.

5 speelvelden staan garant voor veel actie bij World of Paintball

Door de zeer verschillende speelvelden biedt de WoP-faciliteit veel afwisseling. Vooral leuke spelers en bezoekers die ter plekke materiaal kunnen huren, hebben een hele dag afwisselend vermaak en saai zal het zeker nooit zijn.

In de overdekte binnenruimte wachten snelle actievelden. Hier wordt paintball van dichtbij gespeeld, wat de maximale adrenalinestoot belooft. Je kunt kiezen tussen de speelvelden THE OFFICE , waarop je je een weg moet vechten door een fictief kantoorlandschap, DUST-3 , dat is gebaseerd op een bekend counter-strike-scenario, en de zogenaamde KING OF THE HILL veld, waarbij het de bedoeling is om als eerste team de vlag in het midden van het veld te veroveren.

De buitenspeelvelden zijn iets groter. Op THE VILLAGE- veld uit World of Paintball neem je het op tegen andere spelers in een nepdorp en kun je je verstoppen in huizen en achter auto's. Vooral beginners zijn dol op dit speelveld.

Naast de deur vindt u het grote speelveld World of Paintball Supair . Met bijna 2000 vierkante meter is dit een van de grootste ruimtes van de faciliteit. Hier ontmoet je meestal de professionals uit de sport, ervaren toernooi-paintballspelers die trainen voor wedstrijden. Als je wilt weten hoe goed je bent, zal een bezoek aan dit vakgebied je vertellen waar je momenteel staat.

Paintball en lasergame voor kinderen bij World of Paintball

WoP zorgt ook goed voor de jonge duiven. Naast het bekende en zeer populaire Kids Paintball heb je ter plaatse ook de mogelijkheid om te lasergamen . Een welkom alternatief voor iedereen die bang is geraakt te worden door paintball of zichzelf niet wil beschieten met verf.

Het leuke: delasergame-apparatuur is compatibel met gebruik binnen en buiten. Dat betekent dat je ze op alle WoP-velden kunt spelen. Dit betekent dat het systeem in totaal praktisch 5 lasergamevelden heeft, wat eigenlijk nergens in Noord-Duitsland te vinden is.

World of Paintball slaat ook buiten het veld een goed figuur!

Naast de speelvelden wacht u een zeer aangename sfeer met grote, overdekte loungeruimtes, kleedruimtes, toiletten en douches, een barbecueplaats en nog veel meer.

De operators zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt op de faciliteit, dat merk je ook als speler. Een dag bij World of Paintball vliegt voorbij en is bijna te snel voorbij omdat er zoveel te zien en te doen is.

Dus als u op zoek bent naar een speelveld in de regio Hamburg of Bremen, dan is World of Paintball in Klein Wangersen wellicht iets voor u. Wij kunnen een bezoek aan de vestiging zeker aanbevelen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.