KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballtoernooisport in Hannover en Nedersaksen
maandag maart 5, 2018

Paintball League-spel in Hannover en Nedersaksen

Er wordt ons vaak gevraagd waar je als nieuwkomer in de regio Hannover kunt beginnen met paintballen. We krijgen vaak vragen van nieuwkomers in de toernooisport die bijvoorbeeld willen weten waar ze een team kunnen vinden waar ze zich bij kunnen aansluiten of waar de beste toernooivelden in de regio liggen.

Wat maar weinigen weten: Nedersaksen, en vooral de directe omgeving van Hannover, staat vol met eersteklas competitievelden voor alle gangbare formaten, competities en series. Als toernooinieuwkomer ben je in Hannover echt in goede handen.

Paintballveld Hannover – De hoogtepunten

Hannover zit vol met vele hoogtepunten als het gaat om league-paintball. Met de auto bereikt u in elke richting in slechts 20-45 minuten een van de huidige toernooivelden. Wij hebben voor u een lijst samengesteld met de beste velden en vertellen u wat er lokaal speelt op het gebied van toernooi-paintball.

Paintballtoernooisport in Hildesheim – de DPL is hier te gast.

Bij Paintball Battlefields in Hildesheim vinden spelers 8 grote, zeer uitnodigende paintballvelden. Twee ervan zijn voorzien van de huidige indeling van de DPL of Paintball Milleniumseries/NXL. Hier kun je als competitiespeler echt stoom afblazen. De faciliteit is groot, modern en er zijn veel andere spelers en teams aanwezig. Nieuwkomers zullen hier zeker snel aansluiting vinden.

In de zomer worden hier ook de DPL-districtscompetitie en de nationale competitie gehouden.

P2 Leese – De XSeries-locatie in het noorden

In het noorden vind je bijvoorbeeld het paintballveld van P2 in Leese . Jaarlijks vindt daar de X-Series plaats. Leese heeft een Millenium/NXL speelveld in de originele maat en is bezig met de aanleg van een tweede toernooiveld voor 2018. Dit biedt alle toernooispelers eersteklas trainingsmogelijkheden en garandeert dat de competitie en competities ter plaatse soepel verlopen.

De XSerie is de kleinere paintballcompetitie in Duitsland. Leese is echter één van de sterkste locaties van de XSeries in Duitsland, dus als speler ben je hier zeker in goede handen. De ligacoördinatoren ter plaatse zijn zelf ervaren toernooispelers en helpen nieuwkomers graag bij hun eerste stappen in de toernooisport.

Frontline Paintball Bremen – locatie van de DPL 3e Bundesliga en Regionalliga

Het Frontline paintballveld ligt niet helemaal in Hannover, maar het is een van de locaties waar veel Hannoveraanse teams ronddansen. De reden hiervoor is het hoge spelniveau, aangezien Frontline in Bremen niet alleen de lagere competities zoals DPL Landesliga en DPL Bezirksliga speelt, maar ook enkele speeldagen van de regionale competitie en de 3e Bundesliga. Dus als je je in het meer professionele gebied van de paintballsport in het noorden begeeft, zul je zeker de ene of de andere training en natuurlijk een paar dagen spelen op dit veld doorbrengen.

Op het Frontline Paintball-veld in Bremen worden ook regelmatig teamclashes gehouden, waarbij 4-8 teams op professionele basis tegen elkaar strijden in een soort trainingstoernooi. Beter en professioneler kun je in het noorden nauwelijks trainen zonder lange afstanden af te leggen.

Adrenalinpart Porta – League Sport het hele jaar door!

In het zuidwesten, bij Porta Westfalica, vind je ook een paintballveld. Hier wacht het Adrenalin Park Porta op u met 2 binnen- en 2 buitenspeelvelden. Deze faciliteit is momenteel de enige in de omgeving van Hannover waar je het hele jaar door kunt trainen voor toernooien. Zowel binnen als buiten is er een groot toernooiveld met een moderne indeling. Daarnaast worden in Porta de DPL-districtscompetitie, de staatscompetitie en de verenigingscompetitie gehouden. Er is iets voor alle beginners- en middenklasseteams.

Het veld wordt gerund door "Ottek", een zeer ervaren Paintball Euro-scheidsrechter die zelf jarenlange toernooiervaring heeft. Als nieuwkomer kun je zeker de ene of de andere tip van ervaren professionals oppikken.

Tot zover ons kleine overzicht van de paintballvelden in Hannover en omgeving waar je competitie kunt spelen. Elk van de genoemde speelvelden is uniek op zijn eigen manier en kunnen we met een gerust geweten aanbevelen, aangezien we er zelf meerdere keren zijn geweest en op de meeste velden zelfs aan een competitie hebben deelgenomen.

U ziet dus dat Hannover en Nedersaksen veel te bieden hebben als het gaat om toernooisporten. Het perfecte gebied voor alle nieuwkomers en iedereen die geïnteresseerd is in paintball in de competitie. Heeft u vragen over competitiesporten, de DPL of XSeries, of wilt u een team samenstellen en zoekt u ondersteuning, neem dan bij uw volgende aankoop gerust contact op met onze medewerkers in de Paintball Sports Shop. Wij helpen en ondersteunen de jongeren graag waar we kunnen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.