KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballteamsponsoring – Winnen met Paintball Sports
woensdag oktober 4, 2017

Het nieuwe Paintball Sports Teamsponsorprogramma

We hebben er lang over nagedacht hoe we een frisse wind in de toernooiscene kunnen brengen en hoe we onze supportteams het beste kunnen motiveren. Uiteindelijk was de oplossing heel simpel, succes moet het gewoon weer waard zijn!

Wie kan van zichzelf en zijn team zeggen dat ze ooit echt iets hebben gewonnen met paintball? Bijna niemand, en zeker niet in de lagere competitiesporten. Natuurlijk zijn er op het ene of het andere leuke toernooi wel een paar leuke niet-geldprijzen te winnen, maar deze gaan doorgaans alleen naar de grote, sterke teams met jarenlange ervaring. Want laten we eerlijk zijn, op elke kleine leuke beker is een of ander pro-team te vinden om de prijzen in de wacht te slepen.

Dit zou nu voorbij moeten zijn! Paintball Sports biedt zijn supportteams nu de mogelijkheid tot prestatiegerelateerde sponsoring, waarbij het team niet alleen de gebruikelijke kortingen krijgt op hun uitrusting, maar we je ook pijnballen geven als je succesvol speelt. Momenteel kunt u niet garanderen dat u dergelijke sponsoring van een andere dealer/aanbieder krijgt.

Teamsupport_Huddle_Paintball

Wij sponsoren uw paintballteam – zelfs in de districtscompetitie!

Ongeacht of uw team voor het Duitse kampioenschap in de DPL speelt of voor punten verderop in de districtsklasse vecht, wij ondersteunen uw team en sponsoren u met prijzen en gratis verf als u succesvol bent. Niet alleen krijgt de winnaar van ons een bonus, ook de nummer twee gaat niet met lege handen weg. En zo makkelijk is het…

Na een succesvolle competitiedag stuur je ons eenvoudig een e-mail met de volgende inhoud:

1. Foto van jouw team van de prijsuitreiking (met trui en onze banner)

2. Korte foto van de huidige tafel of de uitslag van de wedstrijddag (een link is ook voldoende)

3. Plaats uw succes op uw teampagina (homepage / Facebook) en link Paintballsports.de

Je prijzengeld ontvang je dan van ons in de vorm van gratis training- en toernooiverf. Je hebt de keuze, afhankelijk van of je in een FPO- of BYO-competitie speelt.

Gratis verf voor uw team – onze prijzen

Teamsupport_Sponsoring_Paintball

Word nu een Paintball-sportteam en ontvang een sponsorcontract voor het seizoen 2018

Alle competitieteams kunnen nu bij ons een aanvraag indienen voor teamsponsoring. Onze ondersteuningsstructuur is duidelijk gedefinieerd en we maken alle cijfers transparant voor u bekend, neem gewoon contact met ons op. Hoe hoger uw team speelt, hoe hoger de kortingen op de artikelen in onze onlineshop en hoe hoger het prijzengeld als u een succesvol seizoen speelt.

Omdat we professionaliteit hoog in het vaandel dragen, krijgt ieder team uiteraard een officieel sponsorcontract dat door alle teamleden moet worden ondertekend. Alle kortingen en prijzen worden daarin vastgelegd. Dit geeft u de garantie dat u uiteindelijk uw beloningen ontvangt.

In ruil daarvoor is dit contract ook een waarborg voor ons als sponsorpartner, omdat teams die voor Paintball Sports spelen ook bepaalde verplichtingen hebben. Als u gebruik wilt maken van het volledige sponsorprogramma, moet u bereid zijn professioneel voor ons over te komen. Wij verwachten dat wij voor uw team de enige sponsor/supporter zijn van paintballdealer/fabrikant Brange.

Word een prestigieus fabrikantteam met Paintball Sports.

Niet alleen bieden wij uw team de kans op mooie prijzen en bonussen, wij kunnen u ook in contact brengen met de echt grote namen uit de branche. Wie kent ze niet, de grote teams uit de Bundesliga, die allemaal uniform gekleed verschijnen in Dye- of Empire-uitrusting.

Als paintballspeciaalzaak met jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met alle bekende fabrikanten in de scene en kunnen wij u als onderdeel van onze ondersteuning ook interessante teamdeals bezorgen. Dit is weer een grote stap richting meer succes en een sterkere uitstraling van uw team. Het maakt immers nogal wat indruk als je ineens van top tot teen gekleed in teamuniform het veld opstapt en het nieuwste materiaal van een populair topmerk in je handen hebt. Het team hiernaast zal zeker onder de indruk zijn, dat kunnen we u beloven.

Als we uw interesse hebben gewekt en uw team wil het nieuwe seizoen graag starten met een paintballteamsponsoring van Paintball Sports, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klik hier voor het CONTACTFORMULIER VOOR TEAMSPONSORINGEN

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.