KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballsport Live-shopping- en telewinkelaanbiedingen
dinsdag april 14, 2020

De nieuwe paintball-telewinkelervaring met Paintball Sports

We hebben er al een tijdje over nagedacht hoe we wat frisse lucht kunnen brengen in het paintballshoppen. Het onderwerp paintball livestream staat al ruim een jaar op de agenda dankzij Paintballsports Magazine . Steeds meer klanten vragen ons in de streams om productinformatie , levertijden en aankoopadviestips . Dit heeft ons doen nadenken over het onderwerp. Het resultaat was het idee om een echte paintball-telewinkelervaring te ontwikkelen. Wij willen u de volledige kwaliteit van advies en de winkelervaring bij Paintball Sports naar uw huiskamer brengen.

Uiteraard heeft de huidige Corona-crisis ook een rol gespeeld. Het is immers momenteel wat rustiger in de zaken dan normaal en dit geeft ons ook de mogelijkheid om nieuwe projecten uit te voeren waar we in het verleden helaas geen tijd voor hadden. We waren in het verleden ook een enquête op sociale media gestart over live shopping en waren verrast dat dit bericht zo goed werd ontvangen in de scene met ongeveer 80% goedkeuring en enkele honderden stemmen. Om deze redenen stond het onderwerp paintball livestream of paintball live shopping bovenaan de lijst met projecten die we graag samen met u willen realiseren.

KLIK HIER VOOR DE LIVESTREAM

De data voor de volgende stream en de link om af te stemmen vind je altijd op onze Facebookpagina.

Wat is er speciaal aan live shoppen bij paintballsporten?

Het bijzondere is eerst en vooral dat we hier iets proberen dat nog nooit eerder in paintball heeft bestaan. In het verleden hebben veel aanbieders zich vanuit de panden van hun winkels of kantoren al gemeld met verklaringen en dergelijke, maar tot nu toe is er nog geen sprake van een echte live winkelervaring vanuit alle telewinkelkanalen. Daar willen wij nu graag verandering in brengen. Ons format voorziet in een uur zendtijd waarin wij helemaal alleen voor u klaarstaan. Wij beantwoorden vragen van klanten in de stream, geven tips over apparatuur en geven actief aankoopadvies voor producten die klanten vervolgens direct in de onlineshop kunnen bestellen. Deze aanbieding is specifiek gericht op iedereen die, om wat voor reden dan ook, niet naar onze winkel kan komen. Duitstalige klanten uit heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de rest van de wereld moeten kunnen genieten van professioneel basketbalsportaankoopadvies zonder hun woonkamer thuis te hoeven verlaten. Een echte telewinkelervaring.

Speciale aanbiedingen voor levershoppen! – Alleen in Paintball Sports-telewinkelen

Tijdens de livestream zijn er voor alle kijkers hele speciale aanbiedingen , die ze alleen tijdens de huidige uitzending kunnen bestellen . Ook dit hoort bij het gevoel van een echt telewinkelaanbod en mag bij ons niet ontbreken. Net als bij echt telewinkelen op tv is het aanbod ontzettend goed, maar beperkt. Als het op is, is het op, dus blijf op de hoogte en mis de volgende show of aanbieding niet.

Kijk dus samen met ons uit naar een spannende show en meerdere wisselende aanbiedingen gedurende de gehele zendtijd. Wij zijn erg benieuwd hoe dit nieuwe format door jou als klant zal worden geaccepteerd en kijken nu al uit naar onze eerste live uitzending.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.