KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballs – HK Army, het merk met de bijzondere stijl
woensdag augustus 2, 2017

Paintballs van HK Army – Dit merk is gewoon te gek!

Het merk HK Army is bij de meeste teams en spelers meestal bekend vanwege zijn luide en felgekleurde uiterlijk. Iedereen die ooit te gast is geweest bij een WK-evenement of andere grote paintballtoernooien in de VS, kan zeker niet om de verkoopstand van HK Army heen met zijn luide muziek en de funky karakters rond de frontfiguur de heer H.

HK Army staat voor lifestyle en plezier in de paintballsport. Bovendien vergeet het merk nooit zijn claim op innovatie en kwaliteit als het gaat om de ontwikkeling en productie van zijn producten.

Dit bericht gaat specifiek over HK paintballs. Van beginnersbal tot high-end toernooi- paintballs, er is voor ieder wat wils. Er zijn in totaal 4 soorten die onderverdeeld kunnen worden in de kwaliteitsniveaus Veld, Premium en Toernooi. Hieronder hebben wij een klein overzicht voor u samengesteld, waarin u alle informatie over de afzonderlijke soorten HK Army paintballs ontvangt.

HK Army Paintballs – Het assortiment

HK Army paintballs zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kwaliteitsniveaus. Van de goedkope trainings-paintballs tot de ultra-broze paintball voor toernooien, alles wat de veeleisende speler nodig heeft, is inbegrepen.

HK Army Select – Voordelige paintballs voor je training

Deze verf is de goedkoopste paintball uit de HK Army collectie. De schaal is iets steviger, de vulling is dun maar nog steeds duidelijk zichtbaar en het vlieggedrag is in het midden stevig. Al met al een goede paintball voor trainingswedstrijden in het team en recreatieve spelers met een kleiner budget. HK_Army_Paintballs_Select

Premium Paintballs – HK Army Premier Paintballs

HK Army Premier paintballs hebben uitstekend vlieggedrag en kunnen in veel opzichten zeker gelijke tred houden met toernooi-paintballs. Alleen de sterkte van de schaal is hoger bij deze paintballs, en de vulling is niet zo stroperig en opvallend helder als bij hoogwaardige toernooipaintalls.

HK_ARMY_PAINTBALLS_PREMIER

HK Army Supreme – Hoogwaardige paintballs voor tactische markeringen en koud weer.

Deze verf heeft een zeer hoge status. Vul- en vlieggedrag zijn van topniveau, alleen de schaal is een stuk stabieler dan de high-end paintball HK Army Exclusiv . De schaal is bewust dikker gemaakt om deze paintballs aan twee klantgroepen te kunnen leveren. Aan de ene kant voor toernooispelers die 's ochtends te kampen hebben met koude temperaturen, waarbij normale high-end paintballs gewoon in de marker zouden breken en aan de andere kant voor bosspelers die graag een hele goede verf willen schieten, maar dat vaak niet kunnen omdat hun marker iets grover is dan de verf. Door de dikkere schaal wordt het probleem van running bursts zoveel mogelijk geminimaliseerd en is de bal daardoor perfect aangepast aan de behoeften van deze twee groepen spelers.

HK_ARMY_PAINTBALLS_SUPREME

Exclusieve Paintballs – Het beste van het beste van HK Army

Deze bal is de beste die de firma HK Army op het veld brengt. De schaal is mooi rond, de naden op de halve schalen zijn klein en goed gemaakt en de vliegeigenschappen kunnen niet beter. De speciale toernooivulling maakt deze paintballs zo interessant. Door het dikke, heldere geel zijn treffers al vanaf grote afstand te zien. Het is voor de maarschalk onmogelijk om dit op het veld over het hoofd te zien. HK Army Exclusiv is een pure toernooi-paintball die exclusief is ontwikkeld voor competitieactiviteiten en gebruik in hoogwaardige markers.

HK_ARMY_PAINTBALLS_ EXCLUSIV

Koop HK Army Paintballs bij Paintball Sports. – Wij leveren kwaliteit.

Als paintballwinkel met het grootste assortiment paintballs in het Duitstalige gebied leveren wij u uiteraard ook merkpaintballs van HK Army in alle varianten, altijd vers uit het magazijn in Hannover. Wij bezorgen HK Army paintballs overigens gratis bij je thuis vanaf 4 dozen paintballs. Deze aanbieding geldt voor onze klanten in heel Duitsland.

Alle paintballs worden voor verzending bovendien opnieuw verpakt en beschermd tegen beschadiging. Bij toernooi-paintballs raden wij iedere klant echter in principe aan om de verf direct ter plaatse op te halen, om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.