KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintballen kopen bij Paintball Sports
dinsdag april 18, 2017

Paintballen kopen – Waar vind ik het grootste assortiment?

Koop paintballs indien mogelijk altijd bij een dealer die u vertrouwt. Verf is een gevoelig onderwerp, omdat niet alleen de kwaliteit van de bal doorslaggevend is, maar ook de opslag bij de dealer en het transport naar de klant. Alleen als je op alle vlakken zorgvuldig en gewetensvol te werk gaat, kun je als klant uiteindelijk paintballs van goede kwaliteit verwachten.

Paintball Sports biedt u het grootste assortiment paintballballen van alle toonaangevende merken en fabrikanten in Europa. Wij hebben ruim 150 verschillende soorten paintball in ons assortiment. Bij afname van grotere hoeveelheden bieden wij per type speciale prijzen en als een van de weinige dealers in Duitsland bezorgen wij paintballballen vanaf een bestelwaarde van 100 euro gratis bij u thuis.

Waar moet ik op letten bij het verzenden van paintballs?


Als u paintballs wilt kopen, dient u dat te doen waarbij de dozen goed verpakt zijn voor verzending en worden verzonden met een betrouwbare vervoerder zoals DHL of UPS. Wij adviseren onze klanten altijd om hun paintballs direct op het veld of indien mogelijk in lokale speciaalzaken te kopen. Daar kunt u de goederen bekijken voordat u ze koopt en uzelf overtuigen van de kwaliteit en versheid van de goederen. Heeft u geen winkel om de hoek en moet u daarom paintballs online bestellen , dan kunt u het beste op zoek gaan naar een dealer die u een goed compleet pakket biedt van verfprijs, bezorgkosten en betrouwbaarheid.

Het is echter altijd afhankelijk van het type verf. Niet elke verf loopt evenveel risico tijdens verzending. Veldverf is bijvoorbeeld wat harder en kan daardoor beter tegen stoten en stoten tijdens transport zonder dat de paintballen direct barsten. Maar als je hoogwaardige premiumverf of zelfs een toernooistandaard koopt, kies je bewust voor een bal die vaak in duizend stukjes uiteenvalt als hij van kniehoogte valt. Het moet iedere koper hier duidelijk zijn dat zo'n kwetsbare paintball de ontberingen van een pakketzending vaak niet zo goed doorstaat. Het risico op transportschade is simpelweg enorm.

Om deze reden adviseren wij klanten om hun toernooiverf altijd rechtstreeks bij de paintballspeciaalzaak op te halen en zelf naar de bestemming te vervoeren. Alleen dan weet je zeker dat de paintballs veilig aankomen.

Welke paintball is het beste? – Een moeilijke vraag…


Vaak krijgen wij de vraag welke verf het beste is. Het antwoord hierop is eenvoudig, maar helaas zinloos. Er bestaat geen ‘beste’ verf. Elke paintball heeft verschillende kenmerken en is ontworpen voor een specifieke situatie of gebruik. Er zijn paintballs voor bijna elk doel. Of het nu gaat om een goedkope veldbal voor hobbyspelers, of om een ultrabros high-end product voor ambitieuze toernooiprofessionals. Bovendien moet bij het plannen van de verfaankoop ook rekening worden gehouden met andere factoren, zoals het weer. Een bal die om 10 uur 's ochtends bij 8-12 graden uitstekend vliegt en als glaskralen op de tegenstander breekt, kan 3 uur later in de middagzon zo zacht zijn als een stuiterbal en je schiet er geen tegenstander meer mee neer . Het is dus belangrijk om de juiste balans te vinden en een paintball te kiezen die de hele dag consistent kan presteren en de nodige punten voor jouw team op het scorebord kan toveren.

Onze aanbeveling op dit punt: laat u adviseren door uw vertrouwde dealer. In de regel kent hij de eigenschappen van de afzonderlijke verfsoorten zeer goed en kan hij ook verschillen tussen individuele batches van dezelfde verfsoorten aanwijzen. Met deze expertise op de achtergrond staat niets een succesvolle speldag in de weg.

Blijf uit de buurt van goedkope leveranciers – goedkope paintballs zijn niet altijd de beste oplossing.


Bijna alle dealers kopen paintballballen tegen identieke prijzen. Of u nu paintballs op eBay koopt of paintballs in Berlijn koopt , de dealer zal meestal altijd een vrijwel identieke aankoopprijs hebben. Helaas doen veel detailhandelaren het zonder een ordelijke buitenverpakking van de goederen ten gunste van winstoptimalisatie. Klanten die veel paintballs bestellen, kennen het probleem wellicht. Je betaalt weliswaar een lagere prijs, maar je krijgt gewoon 4 dozen omwikkeld met plakband voor de deur. In de regel begint het drama daar, omdat vaak individuele paintballs in de zakjes kapot gaan door een gebrek aan buitenverpakking. Hierdoor verpest je meestal de hele inhoud van de tas en zijn de paintballs nutteloos.

Feit is dat paintballballen van topkwaliteit nu eenmaal hun prijs hebben. Als je ze in goede staat en zonder problemen thuis wilt laten bezorgen, dan moet je bereid zijn er een eerlijke prijs voor te betalen. Vooral als je paintball koopt: als je goedkoop koopt, koop je twee keer. En laten we eerlijk zijn: de meeste spelers kunnen een hele paintballdag rondkomen met één krat paintballs. Waarom wil je de hele dag verpesten vanwege een veronderstelde besparing van 3-5 euro? Betaal liever een paar euro meer voor de box en weet zeker dat je altijd verse goederen thuisbezorgd krijgt waarmee de dag geslaagd en gezellig wordt.

Hoe zit het na de aankoop? – Hoe kan ik mijn paintballs het beste bewaren?


Paintballs kunnen het beste worden bewaard op een lichtbeschermde plaats met een temperatuur van 15-20 graden en een gemiddelde luchtvochtigheid. In deze omgeving kunnen paintballs na aankoop 6-12 maanden worden bewaard en kunnen ze op elk moment zonder problemen worden afgevuurd. Een kast in huis of een bijkeuken is bijvoorbeeld het beste, omdat daar de temperatuur en de luchtvochtigheid het beste zijn. Wat je vooral niet moet doen is de verf in de kelder of de wasruimte doen, daar is het meestal te koud of is de luchtvochtigheid extreem hoog.

Ook is het belangrijk dat de paintballtassen nog hermetisch afgesloten zijn. De paintball-schaal reageert met zuurstof en verslechtert in de lucht binnen enkele dagen en weken. Geopende zakken moeten daarom idealiter nog dezelfde dag worden gebakken.

Wij hopen dat dit artikel u heeft geholpen en wensen u veel plezier bij het kopen van paintball in de Paintball Sports onlineshop .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.