KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports Premium Training Paintballs – NIEUW
donderdag juni 4, 2020

Paintball Sports heeft nu ook eigen paintballs in het assortiment!

Het heeft lang geduurd en we hebben de beslissing om deze stap echt te nemen niet lichtvaardig genomen. Maar vanaf nu hebben wij onze eigen verf. De nieuwe paintball sporttraining paintballs bieden kwaliteit die anders alleen wordt gebruikt bij hoogwaardige en aanzienlijk duurdere premium paintballs.

Paintball Sport-paintballs bieden een top prijs-prestatieverhouding.

Eén ding is zeker: het product draagt onze naam en ons bedrijfslogo, dus wij staan er met onze naam achter. Daarom waren onze eisen vóór de ontwikkeling van dit product hoog. We wilden een paintball die we met een gerust geweten aan onze klanten konden verkopen als hoogwaardige allroundbal, zonder dat de kwaliteit uit het oog zou verliezen of de prijs buiten de scope zou vallen. Het resultaat heeft ons in ieder geval over de hele lijn overtuigd en daarom kunnen wij u de nieuwe Paintball Sports Training Paintballs echt met een goed gevoel en voor een geweldige prijs aanbieden.

Wat kan de nieuwe Paintball Sports Paint doen?

Na talloze tests met onze nieuwe Paintballsports-trainingspaintballs kunnen we zeggen dat de verf in alle opzichten zeker het geld waard is. De ballen vliegen ook op grote afstand rechtdoor en zorgen voor een goed schotpatroon. De schaal is zo ontworpen dat de paintballs gemakkelijk met elke marker kunnen worden neergeschoten. Tegelijkertijd breekt de kleur betrouwbaar op de tegenstander. Sommige van onze verftesters hebben de kwaliteit zelfs vergeleken met GI 3-Star paintballs. Wij zijn daar uiteraard vereerd mee, want wij vinden dat de 3-Star een hele goede allroundbal is in het premiumsegment.

Op onze doos hebben wij bewust trainingspaintballs geschreven omdat deze bal de eerste is in het Paintball Sports Paint assortiment en de basis vormt. Onder deze kwaliteitsnorm zal er geen verf zijn die onze naam draagt. Noch nu, noch in de toekomst. Ook al is deze verf qua kwaliteit, vul-, vlucht- en breukgedrag echt een goede premium verf, dan noemen wij het Veld- of Trainingsverf.

Paintballsporten Paintballs – wat nu?

Natuurlijk hebben we nog veel meer ideeën op het gebied van paintballs . Maar het moet ook heel duidelijk gezegd worden dat de verfmarkt niet alleen zeer competitief is qua prijs, maar dat het ook moeilijk is om consistent goede kwaliteit te bieden. De prijsdruk op de markt veroorzaakt van jaar tot jaar steeds meer problemen voor de individuele fabrikanten. We willen absoluut onze eigen toernooiverf voor de toekomst en misschien andere varianten zoals eenpaintballsportwinterverf . Of en wanneer dat zal gebeuren staat momenteel nog in de sterren, want één ding is duidelijk: de kwaliteit van deze rassen moet net zo goed en overtuigend zijn als die van onze nieuwe trainingspaintballs. Anders zouden wij ze niet onder onze goede naam verkopen, daar kunt u op rekenen.

Wij hopen dat het nieuwe product u net zo zal overtuigen als wij. Wij kijken uit naar alle opbouwende kritiek en eerlijke feedback op onze nieuwe trainingspaintballs. En nu wensen we je veel plezier bij het testen en fotograferen van de nieuwe kleur.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.