KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports Magazine – Uitgave 03/2020
maandag juni 29, 2020

Klaar voor het nieuwste nummer van Paintballsports Magazine?

Zelfs in de huidige moeilijke tijd van de Corona-crisis heeft onze redactie niet stilgezeten en maar liefst 60 pagina's paintballleesplezier tevoorschijn getoverd in het nieuwe Paintball Sports Magazine.

In het huidige nummer doen we verslag van de effecten van Corona op de sport, maar ook van de nieuwste producten, alternatieve toernooiseries en de beste paintballvelden van Duitsland.

Natuurlijk mag de grote producttest niet ontbreken. Hiervoor hebben we dit keer gekozen voor de gloednieuwe First Strike SCOUT. In het boekje leer je wat het nieuwe sluipschuttersgeweer kan.

Natuurlijk is er ook een wedstrijd en nog veel meer spannende onderwerpen.

Het nieuwe nummer zal vanaf begin juli verkrijgbaar zijn. Je kunt het verkrijgen in onze winkel of bij je bestelling in de onlineshop, zolang de verpakking maar groot genoeg is om het tijdschrift erin te laten passen.

Ook zijn we blij dat tal van partnerwinkels en speelvelden het magazine weer zullen tonen. Dit is de enige manier waarop we Paintballsports Magazine toegankelijk kunnen maken voor de hele gemeenschap. Uiteraard is dit nummer weer gratis voor al onze lezers.

Veel plezier met het nieuwe nummer, Uw Paintball Sports Team.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.