KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports Magazine – Uitgave 01/2020
maandag januari 20, 2020

Uw paintballboekje voor het seizoen 2020 – The Paintballsports Magazine

Beste lezers van Paintballsports Magazin, ook dit jaar publiceren wij voor u weer 4 nummers van ons magazine met veel spannende reportages, achtergrondinformatie en mooie foto's. Het plan is om het magazine het hele jaar door te drukken met een constante goede kwaliteit en een grote oplage. Het doel moet zijn om dit jaar de koers uit te zetten voor een nog sterker jaar 2021. Wij zijn al bezig met dit grote plan en zullen er elke volgende editie alles aan doen om ons ambitieuze doel te verwezenlijken. Wij zijn er vast van overtuigd dat Paintballsports Magazine niet alleen een genot is om te lezen, maar ook voor de hele scene een meerwaarde biedt. Laten we met deze uitgave de paintballsport wat meer onder de aandacht brengen van het publiek. Want alleen zo kan ons resort op de lange termijn groeien en meer acceptatie krijgen.

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle lezers en sympathisanten te bedanken. Last but not least zien we dat ons tijdschrift ook steeds meer steun krijgt in de Duitse paintballscene, omdat advertenties van sommige partners al in het tijdschrift vertegenwoordigd zijn. De inkomsten hieruit zullen worden gebruikt voor de redactionele uitbouw van het tijdschrift en komen uitsluitend ten goede aan Paintballsports Magazine zelf.

Partners van de huidige uitgave (01/2020) zijn onder meer Planet Eclipse , de collega's van Jim&Jimmys in Hildesheim , het paintballveld Oberharz en de Paint-Supply-winkel uit Berlijn . – Hartelijk bedankt!!!

De inhoud van het nieuwste nummer – Paintballsports Magazine 01/2020

In het eerste nummer van het nieuwe seizoen staan een aantal echte hits voor je klaar. Uiteraard mag het onderwerp toernooi-paintball aan het begin van het seizoen niet ontbreken. Om alle toernooispelers zoveel mogelijk informatie te geven voor het komende paintballjaar, hebben we een groot verslag over het DPL-seizoen 2020 voor jullie. Ook kijken we naar de alternatieven in de toernooisport. In plaats van een poster hebben we dit keer een complete evenementenkalender met alle belangrijke data voor het lopende jaar in het magazine opgenomen. – Je mist geen evenementen of competitiewedstrijddagen meer! Als dat nog niet genoeg voor je is, kun je dit keer één van de 2 DPL-startplaatsen voor komend seizoen winnen in onze competitie. Begin april trekken we dan de winnaars, dus met een goede aanlooptijd voor de start van het seizoen.

Er is ook veel voor het scenario en MagFed-fans. We hebben een gaaf evenementenverslag van SBG van vorig jaar voor je en daarna kijken we gedetailleerd naar de nieuwe Umarex RAM-pistolen in Cal. 43 op. Deze zijn van bijzonder belang voor de MagFed-fractie onder onze lezers.

Anders vindt u uiteraard ook de nieuwste producten in dit nummer. – Dit keer zelfs twee keer zoveel nieuwigheden!

Voor alle hobby-paintballers namen we ook een kijkje achter de schermen van het modernste paintball-pretpark van Duitsland. Ook hier valt voor de geïnteresseerde Kleinere veel te leren.

Wij wensen u in ieder geval veel leesplezier met het nieuwste nummer van Paintballsports Magazine.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.