KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports Magazine – Nummer 2 / 2019
woensdag maart 6, 2019

Het Paintball Sports Magazine – Nummer 2 / 2019

Het momenteel enige Duitstalige paintballmagazine gaat de tweede ronde in. Vanaf begin april ligt het nieuwe boekje voor u klaar in de Paintball Sports Store en bij elke bestelling die u in de onlineshop Paintballsports.de doet. Uiteraard is het tweede nummer weer gratis voor alle klanten.

Het nieuwe nummer is groter, mooier en beter!

Onze redactie heeft uiteraard niet stilgezeten. We werken er voortdurend aan om Paintball Sports Magazine nog beter voor u te maken. In de tweede editie kun je bijvoorbeeld nog meer inhoud verwachten en ook een frisse, verbeterde presentatie in de vorm van een andere cover. Het nieuwe nummer doet nu veel meer denken aan een echt paintballmagazine dan de eerste editie.

Natuurlijk vind je ook dit keer weer al het nieuws en informatie over de Duitse paintballscene in het magazine. Het boekje bevat veel leesmateriaal voor zowel beginners als ervaren professionals, van toernooiverslagen tot bos- en scenario-onderwerpen.

Grote paintballwedstrijd in Paintball Sports Magazine

Wat velen van jullie misschien niet weten, is dat in Paintball Sports Magazine in elk nummer een geweldige paintballwedstrijd staat waar je grote prijzen kunt winnen. Voor de tweede editie hebben we de lat hoger gelegd. Natuurlijk willen we nog niet te veel weggeven, maar laten we dit zeggen: de prijzenpot is in vier cijfers 😉

Tot nu toe gaat het goed. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij voor de tweede editie. De beste manier om de wachttijd te overbruggen is met een rondje paintballen op het veld bij jou in de buurt. Het weer wordt beter en het seizoen komt langzaam op gang. Alle lezers van Paintball Sports Magazine hebben plezier en een succesvolle start van het seizoen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.