KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Sports geeft je een gloednieuw shirt!
vrijdag september 17, 2021

Koop nu je eigen Paintball Sports Pro Jersey!

Ja, je leest het goed, we geven je gratis een gloednieuw paintballshirt. De Paintball Sports Pro Jersey is onze grote reclame- en bedankcampagne om het nieuwe seizoen te starten. Wij willen alle klanten en fans van het merk Paintball Sports bedanken voor ruim 15 succesvolle jaren en lanceren een ongekende actie waarbij wij maar liefst 1500 paintballtruien weggeven. Het begint in het voorjaar van 2022…

Wij geven paintballtruien weg – gratis bij elke aankoop van 50 euro of meer

Heeft u een nieuw shirt nodig, wilt u uw team opnieuw aankleden of bent u gewoon op zoek naar een vervangend shirt voor op de training? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het Paintball Sports Pro Jersey ziet er niet alleen cool uit en is comfortabel om te dragen, maar kost je ook nog eens vrijwel niets. Bij elke bestelling van 50 euro of meer geven wij je gratis een Paintball Sports Pro Jersey . Je bent uiteraard vrij in de keuze van de kleur en maat!

Iedereen die nu overweegt hoe hij een van onze truien kan bemachtigen, moet op dit punt worden verteld dat een bestelwaarde van 50 euro eigenlijk geen grote hindernis mag zijn. Een kostje verf voor de volgende training, nieuwe batterijen voor de Hoppe en een vatenreiniger en je hebt een gratis trui verdiend. We hebben de drempel bewust laag gelegd en we weten ook dat je normaal gesproken niet eens de individuele trui voor 50 euro zou krijgen. Met deze campagne willen we alleen maar DANK U zeggen. Bedankt dat u ons als paintball speciaalzaak al jaren steunt. Bedankt dat u zo'n loyale en tevreden klant bent. Bedankt voor alles! Wij kijken samen met u uit naar de volgende succesvolle jaren.

Of het nu gaat om bos- of toernooi-paintballer, de Paintball Sports Pro Jersey is voor elke smaak verkrijgbaar

We hebben bewust twee ontwerpen gemaakt, omdat de meeste spelers zich thuis voelen op het toernooiveld of zich prettiger voelen in het bos en op de scenariospeelvelden. Afhankelijk van de omgeving is echter passende kleding vereist. Camouflagepatronen en camouflage worden zelden gezien in toernooisporten. Nogmaals, je valt gewoon te veel op in het bos met de kleurrijke toernooitruien, dus een camouflagepatroon is nodig. Om deze reden hebben wij voor u een trui ontworpen in bos- en scenario-look, waarin de logo's van onze partners en supporters iets donkerder zijn ingebed, en aan de andere kant een toernooitrui met felle kleuren en luid kleurrijke logo's.

Wees er nu snel bij, want het aanbod is strikt beperkt.

Er zijn in totaal 1500 Paintball Sports Pro Jerseys. Deze zijn onderverdeeld in 500 toernooitruien (zwart/wit) en 1000 bostruien (camo-design). Beide varianten zijn verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL. Omdat dit een strikt gelimiteerde editie is, is het weg als het eenmaal op is. We hebben veel moeite gestoken in het verdelen van alle truien en maten, zodat er van alles genoeg is en het een uitgebalanceerde mix is. De ervaring leert echter dat de gebruikelijke maten zoals M of L meestal als eerste uitverkocht zijn. Wij vragen u daarom, als u een van onze Paintball Sportpromotieshirts wilt, aarzel dan niet te lang.

Onze dank gaat uit naar de supporters en sponsors van deze actie!

De Paintball Sports Pro Jersey is niet geheel uit onze onzin ontstaan. Voor de implementatie kregen we ondersteuning van de grote merken in de paintballindustrie. Iedereen had de mogelijkheid om zijn merklogo op onze Paintball Sports Pro Jersey te adverteren en in ruil daarvoor een bijdrage te leveren aan de productiekosten. Het resultaat is een kleurrijke mix van talloze bekende paintballmerken. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank uit te spreken aan al onze supporters. Dit geldt voor de volgende ondersteuners:

Planeetverduistering Paintball

Luxe paintball

Paintball verven

Schok paintball

Extreem paintballen

gek

Crown Paintballwinkel Bielefeld

PowAir HPA-systemen

paintball duwen

Delta Six tactische uitrusting

Dynamische sportuitrusting

Taginn – Airsoft Pyrotechniek

Maxtact Paintball

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.