KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball spelen in Leese – Laten we naar speelveld P2 gaan
maandag maart 19, 2018

P2 – De grote paintballfaciliteit aan het Steinhuder Meer

De standplaats van P2 ligt in Leese, niet ver van het Steinhuder Meer. Met meer dan 80.000 vierkante meter is de faciliteit een van de grootste paintballvelden in de regio Hannover.

Tegelijkertijd is het paintballveld van Leese een van de oudste in de branche; paintball wordt hier al meer dan 15 jaar gespeeld. Op piekmomenten waren er dagelijks een paar honderd spelers te gast.

7 grote speelvelden beloven veel paintballactie

Vrijetijds- en occasionele paintballers komen aan hun trekken bij P2 in Leese , net als die-hard professionals die regelmatig paintball spelen.

De faciliteit biedt nu 7 verschillend ontworpen speelvelden en wordt jaar na jaar gemoderniseerd en uitgebreid. Als je daar zin in hebt, kun je de heuvel in het midden van het speelveld bestormen op het grote bosspeelveld of een felle kleurenstrijd tussen vernielde auto's en balen stro uitvechten op een van de kleinere en veel snellere scenariospeelvelden.

Houdt u meer van sporten, dan bent u op het grote speelveld van Supair aan het juiste adres. Het toernooiveld ligt direct bij de ingang en is vanaf daar voor iedereen te zien. Een tribune nodigt bezoekers en toeschouwers uit om te blijven hangen. Hier kun je de competitieteams in training zien. Een indrukwekkend gezicht, vooral voor hobbyspelers. Op het toernooiveld hangt een iets andere sfeer dan in het recreatiegebied.

Paintball Leese – het grootste XSeries-veld van Duitsland.

Ook toernooi-paintballers mogen P2 gegarandeerd niet missen. Onder de nieuwe exploitant Andreas Hobusch heeft Leese zich, in samenwerking met XSeries-competitiecoördinator en OWL Sharks- horlogesteen Sven Harmßen, ontwikkeld tot de grootste en meest bezochte XSeries-locatie in Duitsland.

De vraag naar toernooisporten in Leese is zo groot dat er in 2018 zelfs een tweede toernooiveld op de locatie komt. Leese wil zijn positie in het Duitse toernooicircuit verder consolideren en is in het zomerseizoen het startpunt voor talloze teams uit heel Nedersaksen.

In 2018 zal de XSeries opnieuw vertegenwoordigd zijn in 3 divisies op de locatie Leese. Het amateurveld in 3-mansformaat voor beginners vormt de toegang tot de XSeries Paintball League . Dit wordt gevolgd door het 5-man format in de XSeries Novid Division voor grotere teams. Iedereen die tot de profs behoort, doet mee aan de XSeries Challenger en strijdt in de nationale finale voor de titel van Duits XSeries-kampioen.

Wij kijken uit naar een spannend seizoen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.