KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball spaarpakketten – complete sets kopen is altijd goedkoper!
donderdag december 21, 2017

Koop complete paintballsets – het voordelige alternatief

Nieuwkomers vragen ons vaak welke uitrusting ze moeten kopen, welke fabrikant de beste is en natuurlijk waar je als beginner in paintball het meeste geld kunt besparen.

In dergelijke gevallen adviseren wij onze klanten doorgaans om een zogenaamd paintball-spaarpakket aan te schaffen. Dit zijn complete sets die meestal alleen artikelen van één of tenminste enkele fabrikanten bevatten. Voor de koper heeft dit verschillende voordelen. Aan de ene kant natuurlijk de prijs, omdat veel fabrikanten complete paintballuitrusting , die alleen uit hun producten bestaat, goedkoper verkopen dan wanneer het maar één product is. Dit prijsvoordeel geven wij als dealer uiteraard door aan u als klant. In sommige gevallen kun je 20-30% korting krijgen op paintballuitrusting , of je kunt sommige onderdelen uit de set zelfs helemaal gratis krijgen. Welke kortingen en extra artikelen er precies zijn, hangt altijd af van de fabrikant of het merk en heeft niet in de laatste plaats ook te maken met het assortiment van het merk.

Een populair merk voor paintball-spaarpakketten is Dye. Aangezien Dye werkelijk alles zelf produceert, van de trechter tot het masker tot aan de marker en het luchtsysteem, kan deze fabrikant zijn producten uiteraard perfect als complete set aanbieden. Andere merken die bijvoorbeeld geen eigen trechters of luchtsystemen produceren, kunnen dit niet, of zouden onderdelen van de set bij andere merkfabrikanten moeten kopen. Dit verhoogt echter de prijs, want uiteindelijk moeten zowel de fabrikant als de handel natuurlijk nog iets aan deze set verdienen.

Waarom zou ik alle artikelen van hetzelfde merk in een paintball-spaarpakket kopen?

Het kopen van een set met veel of zelfs alle producten van een merk heeft verschillende voordelen. Eén daarvan is, zoals uitgelegd in de paragraaf hierboven, de prijs. Een fabrikant die alles aanbiedt en meerdere producten tegelijk verkoopt, kan daar ook een overeenkomstig goede prijs op bieden.

Een ander niet te onderschatten voordeel is de compatibiliteit van de afzonderlijke componenten . Uiteraard testen fabrikanten nieuwe producten altijd eerst op hun eigen producten. Zo zal GI Sports zijn nieuwe levelloader eerst hebben getest op de Empire Vanquish , die ze ook produceren, in plaats van hem bijvoorbeeld te testen op een Smart Parts Shocker . Het kan dus zijn dat de hopper het bijvoorbeeld op andere markers minder goed doet. Of het nu gaat om vorm en uiterlijk, of door andere factoren, zoals het verschuiven van het zwaartepunt in een andere richting.

Een goede hopper zoals de Dye Rotor zal dus altijd beter in balans zijn op een Dye marker dan op een niet-Dye marker.

Een ander voorbeeld: de Drone Marker-modellen van de Australische fabrikant MacDev werken het beste met een HP-systeem met een lagedrukregelaar (450 PSI). Maar Dye bouwt standaard alleen normale 850 PSI HP-systemen. Als de klant nu een MacDev paintball marker en een Dye HP systeem koopt, is deze zonder verdere aanpassing niet compatibel. Als de klant een MacDev-marker en een fles zou kopen die rechtstreeks doorMacDev wordt verkocht/aangeboden, zou dit probleem in de eerste plaats worden uitgesloten.

U ziet dus dat het bij het kopen van paintballuitrusting niet alleen om de prijs gaat, maar om veel meer. Als u vragen heeft, staan wij u uiteraard graag bij en adviseren u uitgebreid bij de aankoop van uw eerste complete paintballset.

Ik wil toch graag een individueel paintball-spaarpakket – hoe stel ik dat samen?

Als je de weg kent en het wat individueler wilt, kun je natuurlijk eenvoudig je eigen paintballset samenstellen. Wij hebben onze onlineshop zo geoptimaliseerd dat deze u bij aankoop veel vrijheid biedt bij de keuze van de afzonderlijke uitrustingsstukken.

De basis van de betreffende paintballset is altijd de marker, deze ligt vast en kan alleen in de kleurvariant worden gewijzigd. Dan gaat het over de details. Bij de volgende stappen en opties kun je kiezen uit tientallen maskers, luchtsystemen en trechters . Zo kunt u uw eigen persoonlijke paintball-spaarpakket samenstellen en heeft u altijd volledige controle over de kosten bij het selecteren van de afzonderlijke artikelen. Als u b.v. een normale marker met standaard HP systeem en 200 trechter is voldoende, maar wil je graag een kwalitatief hoogstaand masker dragen om meer comfort te hebben op het veld, dan kan daar zonder problemen voor gekozen worden.

Mocht het niet mogelijk zijn een keuze te maken, of heeft u speciale wensen, dan stellen wij uiteraard graag een individueel paintball-spaarpakket voor u samen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.