KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball spaarpakketten & beginnerssets
donderdag april 11, 2019

Jouw eigen paintball spaarpakket van Paintball Sports

Als een van de toonaangevende paintballwinkels in Duitsland bieden wij u niet alleen eerlijke prijzen en goede service, maar ook een enorme keuze aan verschillende producten. Dit is vooral merkbaar bij onze spaarpakketten . Wij hebben voor elke speler en voor elke spelsituatie de juiste paintballuitrusting en stellen graag een individueel aanbod voor u samen tegen de beste prijs met de door u gewenste marker en alle accessoires.

Hoe kan ik mijn eigen paintballset samenstellen?

Het antwoord daarop is relatief eenvoudig. In onze onlineshop vindt u bovenaan het stiftengedeelte de categorie paintball spaarpakketten . Daar hebben wij voor vrijwel alle gangbare paintballmarkermodellen een passende complete set samengesteld waarmee u direct aan de slag kunt. Alle sets bevatten de belangrijkste basisproducten, zoals de paintball marker, een paintball beschermmasker, een luchtsysteem en een paintball hopper.

Alle producten in de set zijn ontworpen op functionaliteit en duurzaamheid, dat wil zeggen dat je bij ons echt alleen de beste kwaliteit krijgt en een product waar je ook als beginner probleemloos mee kunt werken.

Als de basisuitrusting niet genoeg voor je is, kun je in vrijwel al onze sets upgrades selecteren. Hoewel deze betalend zijn, bieden ze ook een pluspunt in prestatie of comfort voor uw uitrusting. Kies bijvoorbeeld uit andere kleurvarianten voor de marker. Met het paintballmasker kun je ook een kwalitatief beter model met thermisch glas in de verpakking stoppen. Deze high-end maskers zijn veel fijner om te dragen dan de goedkope instapmodellen en hebben bovendien nog enkele andere interessante extra features te bieden.

Zelfs met de lader en het luchtsysteem hoef je niet per se met het goedkope basisproduct te leven. Hier kunt u kiezen uit verschillende upgrademogelijkheden en uw paintball-spaarpakket individueel volgens uw wensen verbeteren en uitbreiden tegen een lage prijs.

Hoeveel kost een complete paintballuitrusting?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Helaas bestaat hier geen algemeen antwoord op. Qua prijs kun je bij ons paintballmateriaal kopen voor minder dan 50 euro . In dit pakket zit bijvoorbeeld een paintballpistool met wat munitie en een paar Co2-capsules als drijflading.

Als je een complete paintballset wilt kopen , die naast de marker al een masker, hopper en HP- systeem heeft, kun je deze krijgen vanaf ongeveer 150 euro. Indien gewenst kunnen deze sets vervolgens nog een keer verbeterd worden met de hierboven al genoemde upgrades.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paintball-spaarpakket en welke upgrades zijn zinvol?

Over het algemeen raden we een paar eenvoudige dingen aan om in gedachten te houden. Enerzijds moet u de marker niet kiezen op basis van zijn uiterlijk, maar op basis van het beoogde doel. Als je bijvoorbeeld wilt meedoen aan toernooien, moet de marker licht en wendbaar zijn. Noch een schoudersteun, noch een stoere, brute blik brengt je verder op het toernooiveld. Als u het bos- en scenariogebied in wilt gaan, moet u een robuust model op prijs stellen. Mooie, opvallende dessins zijn niet alleen gemakkelijk te bekrassen in het bos, ze trekken ook snel de aandacht in het struikgewas en bieden weinig camouflage-eigenschappen. Het kiezen van het juiste markeermodel is daarom erg belangrijk!

Dan is er nogde hopper . Dit moet zeker ontworpen zijn voor de prestaties van uw marker. De vuistregel luidt: als je marker elektronisch is, moet je hopper dat ook zijn, om er voldoende ballen in te kunnen laden. Het masker kan in eerste instantie goedkoop zijn, maar het moet ook het eerste zijn dat je upgradet. Een paintballmasker fungeert als een paar schoenen: het is het eerste dat je aantrekt als je het veld opgaat en je zet het pas op het einde af als je het veld verlaat. Hij moet daarom comfortabel zitten en niet beslaan. Dus als u van plan bent uw uitrusting op een gegeven moment te upgraden, begin dan met het masker.

Het luchtsysteem is het laatste item in je startuitrusting. Hier hangt het af van je munitieverbruik en het beoogde gebruik. Als je daar met 400-500 schoten per spel komt, dan is een van de goedkope 0,8 liter HP-systemen met 200 bar inflatie voldoende. Als je echter meer schiet, of op het toernooiveld bent waar snelheid en behendigheid vereist zijn, dan kun je overwegen om een lichter composiet HP-systeem aan te schaffen. Deze paintball HP systemen hebben doorgaans een vulvolume van 1,1 liter en een werkdruk van 300 bar.

Tot zover onze kleine beginnershandleiding over paintball-beginnerssets en spaarpakketten. We hopen dat je een beetje hulp hebt gekregen. Als u bovenstaande tips een beetje in acht neemt, kan er niets misgaan bij de aanschaf van uw nieuwe paintballuitrusting. Als je het nog steeds niet zeker weet, vraag het dan aan onze collega's of je vertrouwde paintballwinkel. Zij helpen u graag verder en geven u verdere tips en hulp.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.