KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball in Frankfurt Rijnland-Palts
maandag januari 2, 2023

Paintball in Frankfurt Rijnland-Palts

Iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waar de dichtheid van paintballwinkels en paintballvelden in Duitsland ligt, zal in de omgeving van Frankfurt vinden wat hij zoekt. De meeste paintballfaciliteiten en dealers vindt u in Frankfurt, Rijnland-Palts. Enkele van de bekendste aanbieders en grootste paintballvelden zijn daar gevestigd. Ook de Paintball Bundesliga locatie Solms, waar jarenlang de koningsklasse van de Duitse Paintball League DPL werd gehouden, is niet ver.

Wij zijn uw paintballwinkel in Frankfurt, Rijnland-Palts

Voor ons als paintballhandelaar is het gebied rond Frankfurt en de hele deelstaat Rijnland-Palts daarom een interessante plek. Veel van onze klanten en talrijke ondersteuningsteams komen uit de regio Frankfurt Rijnland-Palts. Als een van de grootste online winkels in de branche bezorgen wij uiteraard ook daar. Dagelijks verlaten talloze pakketten ons magazijn richting Rijnland-Palts en omgeving. Onze paintball-spaarpakketten zijn bijzonder populair, omdat spelers bij aankoop ervan een behoorlijke korting kunnen krijgen.

De beroemdste paintballvelden in de omgeving van Frankfurt

Zoals reeds vermeld, bevinden enkele van de grootste paintballvelden zich in het Rijn-Main-gebied. Deze omvatten de paintballfabriek van Montabaur , het Paintball Action Park en het paintballveld Weinstraße. Een van de grootste faciliteiten voor toernooisporten is het paintballveld in Hahn, in het dorp Altlay.

Paintball in Frankfurt Rijnland-Palts

Dit zijn de paintballwinkels in Rijnland-Palts

De Plat Hirsch en toonaangevende paintballwinkel in Rijnland-Palts is duidelijk het bedrijf 2die4 Sportz. Geen enkele lokale aanbieder zorgt voor meer teams dan het team van Stefan Maiwald en zijn collega's. Daarnaast beschikt 2die4 Sports ook over een van de grootste paintballwinkels van heel Europa. Met ongeveer 400 vierkante meter is het de grootste paintballwinkel van Duitsland. De paintballwinkel van Paint Xtreme ligt niet helemaal in Rijnland-Palts, maar een stuk dichterbij Frankfurt. Nog een goed aanspreekpunt voor spelers en teams ter plaatse. Wij kunnen beide winkels zeker aanbevelen en werken al jaren goed en succesvol met hen samen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.