KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Paintball Euro Big Game 2019 in Mahlwinkel
dinsdag juni 4, 2019

Het Euro Big Game 2019

Ook in 2019 zal de Euro Big Game veruit het grootste evenement voor Woodland & Scenario Paintball in heel Europa zijn. Uit de huidige voorinschrijvingen blijkt dat er uiteindelijk ongeveer 2.000 spelers deelnemen. Enkele van de grootste scenarioteams van Europa hebben hun komst al aangekondigd en gebruiken de sociale media om hun team op te warmen voor de komende strijd. Onder meer worden de teams Northern Alliance , FUBAR , Roughnecks , Fulda Scorpions , Badboys , Iron Asse , Old Iron Division , Headhunterz , Wardaddy en BadBalls verwacht. Dit zijn slechts enkele namen van de grote teams uit het aanzienlijke deelnemersveld. Maar ook honderden individuele spelers en kleine leuke teams nemen deel aan het evenement en gaan de kleurenstrijd aan voor hun team. Ook dit jaar zijn het vier dagen paintballactie en festivalsfeer met Team RED tegen Team BLUE .

Zoals elk jaar omvat het voorprogramma van de Euro Big Game ook een grote vakbeurs . Dit jaar ontmoet je niet alleen ons ( Paintball Sports ) maar ook enkele andere dealers uit de scene. Tot nu toe kennen we Paint Xtreme , WSS uit Berlijn, de PVC-pleisterfabrikant Patchwerk en de merken GI Sportz en Tippmann . Ook gaan er geruchten dat Valken aanwezig zal zijn met een kleine stand. Daarnaast vind je zoals gewoonlijk de Planet Eclipse Techstand onder leiding van paintballveteraan Stefan "BUTCH" Bolz . Hier worden alle kleine en grote zorgen over uw Planet Eclipse producten uit handen genomen.

Diverse cateraars en een gevarieerd podiumprogramma met DJ, livemuziek, een stripshow, loterijen en de grote liefdadigheidsveiling op zaterdagavond zorgen voor uw fysieke welzijn en avondentertainment.

Bovendien wacht je dit jaar een klein side-event, weg van de grote gamescenario's. De exacte inhoud wordt nog steeds topgeheim gehouden, omdat de organisatoren niet alles op voorhand willen prijsgeven.

Wij zijn er zeker van dat de EBG ook dit jaar weer een van de beste paintballevenementen van het jaar zal worden. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in en verwachten u ook dit jaar weer met een grote stand, veel toffe producten en leuke aanbiedingen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.