KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Ninja Air – Paintball HP-systemen en regelaars
dinsdag januari 17, 2017

Het HP-systeem en de bijbehorende regelaar zijn waarschijnlijk de meest belaste onderdelen van uw paintballuitrusting . Geen enkel ander onderdeel wordt blootgesteld aan zulke hoge materiaalbelastingen. Juist om deze reden is het bijzonder belangrijk om tijdens de productie maximale materiaalkwaliteit en een schone verwerking te garanderen.


Ninja_Air_Products


Ninja Air is een van de weinige paintbalfabrikanten die exclusief in de VS produceert, zelfs vóór Trump. Geen enkele andere fabrikant heeft de paintballmarkt de afgelopen jaren zo op zijn kop gezet en een revolutie teweeggebracht in de paintball HP-regelaars als Ninja Air. Tegelijkertijd is bijna geen enkele andere fabrikant zo consistent in termen van kwaliteit en vakmanschap in zijn producten als het in de buurt van Chicago gevestigde bedrijf . Echte innovatie gebeurt hier nog steeds.

Ninja Air-producten


Een ander punt waarop Ninja Air voorloopt op bijna alle andere aanbieders is het grote aanbod aan producten. Geen enkele andere fabrikant biedt zo'n grote keuze aan kleuren en maten voor zijn paintball-luchtsystemen . Nog een reden voor de hoge klanttevredenheid over Ninja Air-producten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.