KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Nieuwe Umarex RAM-pistolen voor het seizoen 2020
donderdag januari 9, 2020

De nieuwe UMAREX trainingspistolen in Cal. 43

Het merk Umarex staat al jaren voor topkwaliteit en waarheidsgetrouwe trainingswapens in kaliber 43 RAM . Door het succes van het beproefde Walther PPQ T4E- pistool voelde de Duitse fabrikant zich genoodzaakt zijn spel opnieuw op te voeren en lanceerde voor het nieuwe jaar 2 roodgloeiende en frisse modellen. Beide maken net als de PPQ gebruik van het beproefde kaliber 43 en zijn ontwikkeld met de focus op zelfverdediging en training. De spelers van de MagFed-paintballgemeenschap zullen er echter ook naar uitkijken om deze nieuwe modellen eindelijk in handen te krijgen. – Daar zijn we bijna zeker van…

Dat is de naam van de nieuwe Umarex RAM-pistolen

Het eerste model is de T4E TPM1 . Het is optisch erg slank en lijkt op een van de bekendste pistolen op de markt. Fans van replica's en vooral MaFed-spelers zullen al weten wat er bedoeld wordt en zullen snel fan worden van dit nieuwe model.

Het tweede model is vervaardigd onder licentie van Smith & Wesson en heet de M&P 9 en is een praktische 1:1 replica van het originele wapen.

Zoals reeds vermeld maken beide modellen gebruik van het beproefde kaliber 43 . Dit betekent dat alle gangbare Umarex-munitiesoorten en die van derde aanbieders zonder problemen in deze twee modellen kunnen worden gebruikt.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat er voor elk van de modellen aparte tijdschriften zijn. Helaas zijn deze niet compatibel met elkaar, wat uiteraard te wijten is aan het ontwerp.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.