KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Nieuwe Maxtact-producten aangekondigd: AR-15 en pistool
woensdag november 22, 2017

Maxtact lanceert veel nieuwe producten

Het merk Maxtact is terug op de paintall-markt met minimaal 3 nieuwe producten. Deze werden vorige week gepresenteerd op de wapenbeurs in Frankrijk. Maxtact ontwikkelt zijn producten vooral voor de rechtshandhavingssector, paintball is slechts een klein, maar daarom niet minder belangrijk onderdeel van het merk. Voor zover we weten wacht er een nieuw geweer op ons in Cal. 50 met munitie en een nieuw pistool in Cal. 68

De nieuwe Cal. 50 geweer in AR-15-ontwerp

Het nieuwe paintballgeweer van Maxtact wordt geleverd met Cal. 50 munitie en heeft naast een originele AR-15 optiek ook een 30-schots magazijn voor zeer realistische training. Er is ook nieuwe munitie met een stabiliserende vin en een kruitkogelkop. Deze doen visueel erg denken aan de populaire First Strike paintballs van Tiberius Arms . De nieuwe projectielen kunnen eenvoudig worden geladen en afgevuurd met het meegeleverde 30-schots magazijn. Of het nu de ballen zijn verderop in Cal. 68 is op dit moment nog niet bekend, maar we hopen dat Maxtact besluit om het te implementeren.

Een bijzonder kenmerk van het nieuwe model is de compatibiliteit met alle mogelijke originele componenten die voor de AR-15 op de markt verkrijgbaar zijn. De kolf, de omhulsels en de grip zijn volledig uitwisselbaar met originele wapencomponenten.

Nieuwe kal. 68 paintballpistool aangekondigd

Maxtact introduceert ook een nieuw pistool in de Cal. 68 lancering. De eerste beelden zijn al beschikbaar (zie hieronder). Helaas is nog niet bekend of het paintballpistool ook First Strike Paintballs kan schieten. Maar we gaan het zo snel mogelijk voor je uitzoeken.

Uiteraard zullen wij als Duitse distributeur alle nieuwe markeermodellen snel goedkeuren en ervoor zorgen dat u ze op tijd voor het nieuwe seizoen kunt bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.