KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Nieuwe dynamische sportuitrusting Paintballgranaat aangekondigd!
vrijdag december 15, 2017

Bestaat er een revolutie op het gebied van paintballgranaten?

Het merk Dynamic Sports Gear staat al jaren voor innovatieve producten en nieuwe concepten. Bijna geen enkele andere fabrikant heeft de afgelopen jaren zoveel compleet nieuwe producten in eigen beheer ontwikkeld en op de markt gebracht. Met DSG-producten kunt u er altijd zeker van zijn dat ze nieuwe wegen inslaan en voor het grootste deel geheel nieuwe benaderingen nastreven als het gaat om de ontwikkeling en productie van nieuwe producten voor de paintballsport.

De jongens werken momenteel aan een nieuwe paintballgranaat, die niet alleen herbruikbaar zal zijn, maar ook werkt als een echte fragmentgranaat waarin hij zo'n 30 paintballballen alle kanten op kan "schieten".

Als dit ontwerp zo kan worden geïmplementeerd, hebben we het over een geheel nieuwe generatie paintball-kleurengranaten. Er is nog nooit zoiets geweest in de paintballscene, maar veel spelers over de hele wereld dromen er waarschijnlijk van om een "echte" paintballgranaat te kunnen gooien.

Hoe werkt de Dynamic Sports Gear paintballgranaat?

Helaas is er weinig bekend over de exacte functie. Wat je al weet is dat je er ongeveer 30 paintballs in kunt stoppen, en deze worden in de directe omgeving verspreid als de granaat wordt geactiveerd. Het is momenteel onduidelijk welk aandrijfmateriaal wordt gebruikt. De speculatie op het net varieert van groen gas, tot Co2, tot veerdruk of iets heel nieuws. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wat DSG hier allemaal op bedacht heeft.

Voor het overige lijkt de granaat qua functie geenszins onder te doen voor het origineel. Hij beschikt over een veiligheidsclip, een veiligheidsspeld en ziet er bovendien uit als een echte granaat.

Wanneer komt de nieuwe granaat op de markt?

Dynamic Sports Gear geeft momenteel de eerste helft van 2018 als releasedatum aan. Omdat er waarschijnlijk nog geen functioneel prototype bestaat, kunnen we op dit moment niet zeggen of deze datum realistisch lijkt. Tot nu toe heeft DSG echter altijd geleverd wat ze beloofden. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast en kijken er naar uit om dit werkelijk zeer interessante product in de nabije toekomst in onze handen te mogen hebben.

Uiteraard nemen wij als een van de grootste Dynamic Sports Gear dealers van Duitsland ook deze paintball kleurengranaat voor u op in ons assortiment. Zodra we een bindende leverdatum en prijzen hebben, kun je deze bij ons vooraf bestellen in de Paintball Sports online shop .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.