KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Meer over paintballmunitie – paintballs van Empire
dinsdag september 12, 2017

Empire biedt een enorme selectie paintballmunitie

Veel spelers die al lang trouw zijn aan de sport kennen het merk Empire, wellicht onder het RPS-label. De bekendste merken uit deze periode zijn RPS Marballizer en RPS Heat. Beide merken waren populair bij toernooispelers voor competitie en training en werden gekenmerkt door hun uitstekende afwerking.

Zoals zo vaak in de geschiedenis van de paintballsport en zijn traditionele bedrijven, werd op een gegeven moment ook het merk RPS verkocht. In dit geval was de koper het bedrijf KEE Actionsports in Engeland. Hiermee werden de populaire verfsoorten van RPS onder het Empire-label nieuw leven ingeblazen en terug naar de top van de markt gebracht. In 2016 werd KEE echter ook verkocht en opgeslokt door de tophond GI Sportz. Sindsdien staan er nog steeds Empire op de kratten, maar zitten er verfballetjes uit de Procaps-fabriek in, die bijvoorbeeld ook in de GI Sportz- en Draxxus-kratten te vinden zijn.

Het merk Empire en zijn verschillende soorten paintballmunitie

Iedereen die graag gebruik maakt van een grote keuze in verschillende kwaliteitsniveaus voor kleurenballen, zal bij dit merk zeker vinden wat hij zoekt. Bijna geen enkel ander paintballmerk biedt zoveel keuze als Empire. Van de zeer voordelige veldbal voor trainingswedstrijden en paintball-nieuwkomers tot de eersteklas toernooibal, alles wat een speler nodig heeft, is werkelijk in het assortiment inbegrepen. Hieronder hebben wij de afzonderlijke rassen opgesomd en korte informatie over de afzonderlijke producten samengesteld.

De trainingspaintballs van Empire – goed, goedkoop en geschikt voor iedereen

Er zijn meerdere soorten op dit gebied, deze heten Hotbox, Heat en in Winter Blizzard. Ze zijn allemaal even geschikt voor hobby- en vrijetijdsspelers als voor training. Ze verschillen in de hardheid van de schaal, de dikte van de vulling en een beetje in de manier waarop ze vliegen. Op het gebied van het trainen van paintballs is het prijsverschil klein, maar voor een paar euro meer krijg je een iets betere prestatie. Koopadvies van ons: Neem niet altijd het goedkoopste product, maar geef liever 3-5 euro meer uit voor een goede doos paintballs, dan heb je er de hele dag plezier van. heat_training_empire_paintballs

Paintballballen met een premium karakter

De merken Empire Formula 13 en Empire Premium vormen het middenklasse assortiment Empire paintballs, het zogenaamde premiumsegment. Premium paintballs zijn gemaakt van 100% PEG-materiaal en zijn daarom bijzonder milieuvriendelijk. De schaal is stevig maar breekt goed af op de tegenstander, waardoor het voor alle betrokkenen zeer comfortabel is. Als shooter heb je mooie, volle treffers en als tegenstander doen deze ballen niet zoveel pijn bij impact. De vulling is stroperig, duidelijk zichtbaar en toch gemakkelijk uitwasbaar. Als je slechts 1-2 keer per maand speelt en liever wat meer geld betaalt voor kwaliteit dan voor kwantiteit, moet je deze verf inslaan. Plezier is hier gegarandeerd.

Er is ook premium paintballmunitie voor de winter. Deze heet Empire Polar Ice en is al jaren een van de beste paintballs voor het koude seizoen. paintballs_empire_marballizer

Empire Toernooi Paintballs – Marballizer & Kwaad

Bijna geen enkele andere verf is de afgelopen jaren zo populair en tegelijkertijd zo geliefd als de RPS/Empire Evil . Deze verf heeft veruit de dikste vulling op de markt en is zeer moeilijk af te vegen. Iedereen die ooit de Battlepack met een salvo van deze paintballs heeft laten schieten, weet dat de volgende ontmoeting na de pauze van 2 minuten meestal alleen kan worden bestreden met vervangende uitrusting, omdat het schoonmaken te veel tijd kost. Bovendien is er een uitstekend vlieggedrag dat nauwkeurige treffers zelfs op grote afstand mogelijk maakt en een granaat dat barst door er alleen maar naar te kijken. Empire Evil Paintballs zijn een garantie voor moorden direct bij de ontsnapping. De gerelateerde Marballizer paintballs kenmerken zich door een nog dikkere vulling, waardoor de verf stabieler wordt. In tegenstelling tot veel andere varianten heeft Empire de schaal niet simpelweg stabieler gemaakt om de paintballs speelbaar te maken bij koudere temperaturen, maar heeft hij de vulling dikker gemaakt en deze dus praktisch als stabilisator gebruikt. Empire Marballizer paintballs herken je vooral goed aan het opvallende geelgroene swirl-design van de schaal.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.