KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Mechanix Wear-handschoenen – Nieuw in het assortiment
maandag mei 24, 2021

Mechanix Wear-handschoenen bieden topkwaliteit voor een hele goede prijs!

Lange tijd waren we op zoek naar de perfecte toepassingshandschoen voor het MagFed paintballgebied. Uiteindelijk heeft het merk Mechanix Wear ons ruimschoots overtuigd, want de producten van Mechanix Wear zijn niet alleen zeer doordacht en duurzaam, maar ook nog eens extreem goedkoop voor de kwaliteit die je hier krijgt. Daarom hebben we besloten om de Mechanix Wear-handschoenen in ons assortiment op te nemen en in het artikel van vandaag willen we u kennis laten maken met de afzonderlijke modelvarianten en u ook de verschillen laten zien.

Mechanix Wear biedt professionele handschoenen voor beginners en professionals

Omdat wij in de paintballsport actief zijn, richten wij ons uiteraard ook direct op dit toepassingsgebied. Voor ons was het belangrijk om onze klanten een handschoen aan te bieden die niet alleen comfortabel zit en niet zo duur is, maar ook dat de speler er lang plezier mee kan hebben en een degelijk product aan zijn handen kan dragen, waar hij na afloop volledig van overtuigt. het eerste spel is. Met haar ruime assortiment biedt Mechanix Wear precies deze mogelijkheden en heeft alles in haar assortiment wat het hart van de paintballer sneller doet kloppen, van goedkope beginnershandschoenen tot dure high-end modellen voor speciale eenheden. Deze handschoenen worden dan ook steeds populairder, vooral in het MagFed-gebied.

Mechanix Wear FastFit-handschoenen van de 2e generatie

Deze eenvoudige en goedkope handschoen van Mechanix Wear is als het ware de instap in het assortiment. Voor minder dan 20 euro krijg je een stevig vervaardigde handschoen die niet alleen beschermt, maar ook zeer comfortabel is om te dragen. De kleurselectie varieert van eenvoudig zwart, olijf- en coyotebruin tot verschillende camouflagepatronen en camouflagekleuren. Als het om uitrusting gaat, laat de Mechanix FastFit-handschoen bewust enkele kenmerken achter, zoals de klittenbandsluiting op de pols of de vulling op de handrug. Maar de extreem lage prijs moet ergens vandaan komen.

Originele Mechanix-handschoenen – de klassieker

De Mechanix Original Glove is het daadwerkelijke basismodel van Mechanix. Deze handschoen was ooit het begin van de hele collectie. Het Mechanix Original-model is oorspronkelijk ontworpen als een eenvoudige maar stevige werkhandschoen. Pas later werd het militaire toepassingsgebied toegevoegd en werd het aanbod aangepast en uitgebreid.

Mechanix M-Pact-handschoenen voor MagFed Paintball

Dit model is waarschijnlijk het meest populair onder MagFed paintballers, airsoftspelers en ook in de militaire en publieke sector. De Mechanix M-Pact handschoenen bieden maximale bescherming en perfect comfort. Juist vanwege zijn populariteit in de militaire sector is deze handschoen ook verkrijgbaar in tal van camouflagepatronen en camouflagevarianten. Met een verkoopprijs van nog geen 35 euro behoort het bovendien tot de absolute topverkopers!

Mechanix M-Pact 3 en Mechanix Breacher – De nieuwe hightech generatie

Ook werkt Mechanix Wear voortdurend aan nieuwere producten, technologieën en ontwerpen. Dit is het moment waarop speciale modellen zoals de Mechanix M-Pact 3-handschoen of de Mechanix Wear Breacher-handschoenen verschijnen. Deze modellen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse speciale eenheden en andere speciale eenheden. Ze bieden nog meer bescherming en hebben een paar interessante extra functies. Dit heeft echter ook zijn prijs en dus zijn deze modellen vaak twee tot drie keer zo duur als een normale Mechanix Wear handschoen.

Tot zover ons kleine productoverzicht van de nieuwe Mechanix Wear Tactical-handschoenen uit ons assortiment. Verdere productdetails en informatie vindt u zoals altijd in de artikelbeschrijving van de afzonderlijke producten.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.