KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Maxxloader / Strike Loader paintballrugzak met 2000 patronen
zaterdag januari 13, 2018

Maxxloader, de paintball-hopper in de rugzak

Het bedrijf Maxxloader werkte aanvankelijk onder de projectnaam Strike Loader aan hun rugzak Hopper voor de paintballmarkt. Na een paar gemiste releasedata en de daaruit voortvloeiende negatieve pers verdween de naam Strike Loader echter snel van het toneel. Daarna werd het ongeveer 2 jaar stiller over het Backpack Hopper project totdat ongeveer 3 jaar geleden de Maxxloader werd gepresenteerd.

Het concept erachter is vrij eenvoudig: het is een hardshell-rugzak met een trechtermechanisme, een batterijpakket en een capaciteit van ca. 2000 paintballs. Wat echter veel belangrijker is, zijn de kleine details. De hoofdtaak was dus het oplossen van het voerprobleem. De vraag die opkwam was: hoe krijg je zonder problemen 2000 paintballs door een 1,2 meter lange slang geduwd, en dat met een zo hoog mogelijke schietsnelheid van maximaal 20 ballen per seconde. De oplossing ligt in het synchrone, dubbele bakwielsysteem van de Maxxloader . Hierdoor worden de paintballs eerst vanaf de onderkant van de rugzak naar een kamer onder het deksel gevoerd. Er is een tweede transportwiel dat via een as synchroon loopt met het onderste. Het tweede wiel duwt vervolgens de paintballs in de buis die naar de marker gaat. Elke lopende band hoeft slechts de helft van de afstand af te leggen en de paintballs worden slechts aan de helft van de druk blootgesteld. Dit principe heeft uiteindelijk het gewenste succes opgeleverd en maakt de Maxxloader zo uniek en succesvol.

1 hopper – 2000 munitie – alleen Maxxloader kan dat

Als je veel grote evenementen speelt, of het machinegeweer in je team bedient op scenariovelden, ben je het beste gediend met een Maxxloader Panitball-rugzak . Je hebt je handen vrij, je hoeft tijdens het spel nooit te herladen en je kunt altijd volledige vuursteun geven aan de teamgenoten. De Maxxloader is ideaal voor dit soort paintballspel. Tegelijkertijd kun je in geen enkel batlepack ter wereld 2000 paintballs tegelijk meenemen, dus je hebt zeker altijd het munitievoordeel aan je zijde.

Koop Maxxloader Paintball Rugzak – Verkrijgbaar in 3 kleuren bij Paintball Sports.

Wij zijn de enige dealer in Duitsland die de Maxxloader paintballrugzak in 3 kleurvarianten aanbiedt. Naast de standaard olijf bieden wij ook de kleuren zwart en desert/tan aan. De Maxxloader kost inclusief alle opzetstukken € 599,95 en wordt in heel Duitsland gratis thuisbezorgd.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.