KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Maxtact MagFed Marker – De TGR2 MK2
maandag mei 30, 2016

Met de TGR2 MK3 heeft Maxtact een paintball marker ontwikkeld die puur bedoeld is voor het scenario of MagFed spel. De behuizing van de TGR2 MK3 is gemaakt van metaal, alleen de triggerunit en de handgreep zijn gemaakt van composietmateriaal, wat de TGR 2 een unieke stabiliteit geeft. De handgreep is uitwisselbaar en kan worden vervangen door handgrepen van andere fabrikanten.

TGR2_MK3_Zwart

Maxtact TGR2 MK3 – de kenmerken

De TGR2 MK3 wordt standaard geleverd met een Air Stock-systeem. De luchttoevoer van de paintballmarker vind je in de schoudersteun. De marker is ontworpen om in tijdschriften te kunnen worden gespeeld, zodat hij ook kan worden gebruikt voor realistische training en low-cap spelen. Alle bedieningselementen zijn aan beide zijden hetzelfde, waardoor ze ideaal zijn voor linkshandigen.

Veel militairen uit verschillende landen gebruiken deze paintballmarker graag voor trainingsdoeleinden vanwege de eersteklas prijs-prestatieverhouding. Natuurlijk is het ook een voordeel dat de Maxtact TGR2 MK3 First Strike-munitie net als normale paintballs kan worden bespeeld. Het magazijn kan worden geladen met tien First Strike-munitie of achttien normale paintballs van kaliber 68.

TGR2_MK3_TAN

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.