KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Maxtact 360 graden HP-regelaar – optimaal voor MagFed Paintball
woensdag november 21, 2018

360 graden pure vrijheid – alleen de nieuwe Maxtact HP-regelaar kan dat bieden!

Het bedrijf Maxtact is bij velen bekend uit het MagFed Paintball- gebied. Daar bouwen ze de paintballmarkermodellen TGROne en TGR2, die bij veel spelers erg populair zijn.

Omdat sommige van de Maxtact paintballmarkers alleen kunnen worden gespeeld met een systeem op afstand , heeft de fabrikant nu een eigen regelaar bedacht met speciale 360 graden-functies voor meer flexibiliteit bij het hanteren van markers.

In tegenstelling tot de meeste ademautomaten met een verstelbare kop met schroefdraad, is het Maxtact- model niet ontworpen voor de klassieke toernooispeler die de positie van de manometer en vulnippel graag aan zijn behoeften wil aanpassen. In dit geval is het doel van de 360 graden- functie om u meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid te geven bij het gebruik van een paintball-afstandsbedieningssysteem .

Vroeger werden de luchtslangen vast op de paintball HP-regelaar geschroefd en liep de slang dan meestal in een bepaalde richting richting de marker. Dankzij de flexibele 360 graden oplossing van Maxtact kun je het remote systeem nu op ieder moment en in alle richtingen draaien. Dit vereenvoudigt het hanteren van de marker tijdens onderhoudswerkzaamheden, het wisselen van eigenaar of het gebruik van het reservewapen aanzienlijk.

Hoogwaardige technologie tegen een eerlijke prijs – Maxtact staat voor kwaliteit.

Iedereen die de TGR2 paintball marker serie en andere producten van Maxtact al kent, weet dat dit merk over de hele linie staat voor hoge kwaliteit.

Hetzelfde werd opnieuw geïmplementeerd met de Maxtact 360 graden regelaar , dus het is niet verrassend dat dit waarschijnlijk een van de beste en hoogste kwaliteit regelaars op de markt is. Dat heeft zijn prijs, maar uiteindelijk betaalt het zich op het veld terug met foutloos werken en functionaliteit die simpelweg voor veel plezier zorgt.

Maxtact – Paintballuitrusting gemaakt in Taiwan!

Wat waarschijnlijk maar weinigen weten, het merk Maxtact komt uit Taiwan . Nu zullen velen denken: “ Taiwan?! – Dus China-afval “. Maar dat is geenszins het geval. China en Taiwan zijn werelden van verschil op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en productontwerp.

Zo is de Maxtact TGR2 markerserie oorspronkelijk ontwikkeld voor trainingsmissies door het Taiwanese leger, en de heren daar stellen de hoogste eisen en zijn niet bepaald preuts met de uitrusting. Maar ook hier heeft Maxtact zich met zijn producten kunnen bewijzen en loopt qua kwaliteit en duurzaamheid zelfs voor op concurrenten als RAP4 / Modern Combat Sports en het bekende merk Fist Strike / Tiberius Arms uit de VS. – Ook al moet je toegeven dat First Strike de afgelopen jaren qua kwaliteit een grote stap voorwaarts heeft gemaakt en inmiddels qua kwaliteit en betrouwbaarheid kan concurreren met de producten van het merk Maxtact.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.