KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Matchballz – 3 Man Rookie Cup-toernooi
vrijdag juli 15, 2016

Niets staat een spannend Pinksteren in de weg

Matchballz organiseert dit jaar een paintballtoernooi speciaal voor Gotcha-beginners. Het toernooi wordt gespeeld in groepen van 3 personen en is bedoeld om kleinere teams en paintballbeginners de kans te bieden hun eerste toernooiervaring op te doen.

Rookie Cup-toernooi voor 3 personen – de details

Deelname aan het toernooi kost € 149,- per team. Ieder team krijgt gratis een doos paintballs. De verven kunnen ter plaatse vrij worden gekozen.

Early Bird Ticket – betaal een verlaagd toegangstarief

Er is een reden waarom het gezegde luidt: alleen de vroege vogel vangt de worm. Wees er vroeg bij, als u uw team vóór eind april inschrijft en direct betaalt, wordt het inschrijfgeld met twintig euro verlaagd.

Rookie Cup-toernooi voor 3 personen – Het spelformat

Er is een 3-mans single round robin gepland, waarmee we de deelnemende games minimaal negen games garanderen. De organiserende paintballhal behoudt zich echter het recht voor om het toernooiformaat aan te passen aan de deelnemende teams. Vanaf veertien teams is het de bedoeling dat DRR in twee poules wordt gespeeld met een voorronde en de finaleronde, zodat elk team aan het overeenkomstige aantal wedstrijden kan deelnemen.

We hebben minimaal tien teams nodig om deel te nemen. Verder hebben we het aantal deelnemers beperkt tot maximaal twintig teams. De set regels is gebaseerd op Mile, en er zal ook een DPL-modus en professionele marshalling zijn. Daarnaast verrassen wij de deelnemers met een verrassingsopstelling.

Iedereen die aan dit toernooi wil deelnemen, kan zich per e-mail op [email protected] of ter plaatse direct in de hal registreren. Vraag maar naar Mike. Indien u vragen heeft, kunt u ook contact opnemen met Matchballz via 0174/5276708.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.